Καστοριά

ΤΕΙ Καστοριάς: Eπιδοτούμενο επιμορφωτικό σεμινάριο για επαγγελματίες του αγροδιατροφικού τομέα

greece beta

Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας καλεί ενδιαφερόμενους επαγγελματίες που εργάζονται σε εργαστήρια, φορείς, οργανισμούς και επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον αγροδιατροφικό τομέα να υποβάλουν αίτηση προκειμένου να συμμετάσχουν σε επιδοτούμενο επιμορφωτικό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καστοριάς στις εγκαταστάσεις του (Διεύθυνση: Φούρκα Καστοριά)  στο πλαίσιο του Έργου «Προώθηση της διασυνοριακής επιχειρηματικότητας στους κλάδους γεωργίας και τροφίμων-ποτών μέσω ενδυνάμωσης των συστημάτων πιστοποίησης των εργαστηρίων και πιστοποίησης προϊόντων και υπηρεσιών» με διακριτικό τίτλο: «Χτίζοντας την Αριστεία μέσω Πιστοποίησης», το οποίο έχει ενταχθεί στο Διασυνοριακό Πρόγραμμα IPA «Ελλάδα – Αλβανία 2007-2013».

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης «5.2: Διοργάνωση σεμιναρίων επιμόρφωσης για επαγγελματίες που εργάζονται σε εργαστήρια, φορείς, οργανισμούς και επιχειρήσεις» και το θεματικό αντικείμενο είναι η αναλυτική παρουσίαση των διαδικασιών για την πιστοποίηση επιχειρήσεων και εργαστηρίων σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 17025 και ISO 22000.

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι εικοσιπέντε (25) ώρες, θα υλοποιηθεί σε τρεις (3) ημέρες  και ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι είκοσι (20). Όσοι ολοκληρώσουν το σεμινάριο, θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης και εκπαιδευτικό επίδομα πέντε (5) ευρώ ανά ώρα παρακολούθησης (συνολικά 125 ευρώ για κάθε συμμετέχοντα).

Οι ημερομηνίες, οι ώρες διεξαγωγής και ο τόπος διεξαγωγής του σεμιναρίου:

Ημερομηνία Ώρα έναρξης Ώρα λήξης Τόπος υλοποίησης
7/10/2016 10:00 18:00 ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Περιοχή Φούρκα, Καστοριά
8/10/2016 10:00 18:00 ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Περιοχή Φούρκα, Καστοριά
9/10/2016 09:00 18:00 ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Περιοχή Φούρκα, Καστοριά

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής και τα σχετικά δικαιολογητικά. Η αίτηση συμμετοχής είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας (elke.teiwm.gr) και στην ιστοσελίδα του έργου (http://www.betaproject.eu/) .

Τα δικαιολογητικά τα οποία πρέπει να συνοδεύουν την αίτηση είναι τα ακόλουθα:

  1. Φωτοτυπία Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Φωτοτυπία Διαβατηρίου.
  2. ΙΒΑΝ τραπεζικού λογαριασμού για την καταβολή του επιδόματος (φωτοτυπία πρώτης σελίδας βιβλιαρίου τραπεζικού λογαριασμού).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινάει από τη Δευτέρα 26/09/2016 και λήγει την Τετάρτη 05/10/2016.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινώς με την κ. Κωνσταντία Δαρβίδου, τηλέφωνο επικοινωνίας 24670 87181, e-mail: [email protected].

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω φαξ στο 24670 87063 και μέσω email στο [email protected]

Για την επιλογή των καταρτιζόμενων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.betaproject.eu/el/

και  http://elke.teiwm.gr

περισσότερα
Back to top button