ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Διεθνής αγώνας τιμής των Παλαιμάχων Καστοριάς με τους Παλαίμαχους Κύπρου

 

654321
Τιμή στους αγνοούμενους Καστοριανούς υπαξιωματικούς Κέντρα και Παπαλάμπρο – Τιμή στους ποδοσφαιριστές του μεγάλου τελικού με τον Ηρακλή, που ζουν στην Καστοριά

Διεθνής φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Παλαίμαχοι Καστοριάς – Παγκύπριος Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών πρόκειται να διεξαχθεί τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 στο ΔΑΚ Καστοριάς στις 5.30 μμ.
Οι Κύπριοι παλαίμαχοι άσσοι, πριν την έναρξη του αγώνα, θα τιμήσουν δύο Καστοριανούς υπαξιωματικούς,τον ανθυπασπιστή ΚΕΝΤΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ από το Άργος Ορεστικό και τον ανθυπασπιστή ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟ από την Ομορφοκκλησιά που παραμένουν αγνοούμενοι από το 1974 έως σήμερα.
Ακόμη θα τιμηθεί ο διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ο πρόεδρος της ομάδος της Καστοριάς που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος το 1980 ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ, όπως και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στον τελικό του κυπέλλου ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ 5-2 και που διαβιούν μόνιμα στον τόπο μας.
Ειδικότερα θα τιμηθούν οι ΣΙΑΝΤΣΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ, ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΔΙΝΤΣΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΡΓΥΡΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και ΧΟΥΝΟΥΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

1974: Η μάχη της ΕΛΔΥΚ όπου πολέμησαν δύο Καστοριανοί ήρωες

6-7b-thumb-large

 

περισσότερα
Back to top button