Άργος ΟρεστικόΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Δήμος Άργους Ορεστικού: Ρεκόρ συμμετοχής εκθετών και επισκεψιμότητας στη φετινή Εμποροπανήγυρη (φωτογραφίες)  

dsc_0494-medium

Οι εκθέτες ξεπέρασαν  τους 300, οι 100 ήταν Έλληνες βιοτέχνες

Ολοκληρώθηκε χθες Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016 η Εμποροπανήγυρη Άργους Ορεστικού συγκεντρώνοντας για ακόμη μια χρονιά δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και όχι μόνο.

Η φετινή διοργάνωση ήταν η πλέον επιτυχημένη καθώς παρουσίασε σημαντική αύξηση στη συμμετοχή των εκθετών, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους τόσο για την επισκεψιμότητα όσο και για το επίπεδο εξυπηρέτησης από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Άργους Ορεστικού.

Πιο συγκεκριμένα οι εκθέτες που συμμετείχαν φέτος στην εμποροπανήγυρη ξεπέρασαν  τους 300 – αύξηση εμπορικών θέσεων κατά 20% περίπου –  με αρκετούς από αυτούς να συμμετέχουν για πρώτη φορά, ενώ περισσότεροι από 100 ήταν οι Έλληνες βιοτέχνες.

Στο γεγονός αυτό συνέβαλε η σκληρή προσπάθεια των τελευταίων ετών και η επιμονή της δημοτικής αρχής που κέρδισε το στοίχημα της αναβάθμισης της διοργάνωσης και κατέστησε την Εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού ως την καλύτερη στη χώρα.

Ήδη από πέρυσι με τις ιδιόκτητες κατασκευές ο Δήμος συνέβαλε καθοριστικά στη λειτουργική και αισθητική βελτίωση των υποδομών, η οποία σε συνδυασμό με την αναβάθμιση της ασφάλειας στον χώρο διεξαγωγής της Εμποροπανήγυρης κράτησε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών.

Ξεχωριστή ομορφιά και δυναμική προσέδωσε το υψηλών προδιαγραφών λούνα παρκ με περισσότερα από 10 παιχνίδια πολλά από τα οποία στήθηκαν για πρώτη φορά στην Εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού προσφέροντας αξέχαστες στιγμές διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους.

 

Φωτογραφίες: Δήμος Άργους Ορεστικού
dsc_0487-medium dsc_0604-medium dsc_0576-medium dsc_0629-medium dsc_0693-medium dsc_0747-medium dsc_0896-medium dsc_0664-medium dsc_0472-medium dsc_0557-medium dsc_0873-medium dsc_0848-medium dsc_0831-medium

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button