Κόσμος

Βρες τον δίδυμο εαυτό σου – Κάπου στον κόσμο υπάρχει (εικόνες-βίντεο)

114455-254780Λέγεται ότι υπάρχουν 7 άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη που μοιάζουν σαν τον καθένα από εμάς. Ότι έχουμε 7 εν δυνάμει σωσίες. Και ξαφνικά εμφανίζεται ένα site, το twinstrangers.net μέσα από το οποίο άνθρωποι από τα τέσσερα σημεία του κόσμου, από Αλάσκα μέχρι Ανταρκτική και από Ελλάδα (;) μέχρι Ιαπωνία βρίσκουν τον απόλυτο δίδυμο εαυτό τους, χωρίς να έχουν το παραμικρό ίχνος συγγένειας.
Το πιο αστείο είναι ότι, μετά την επιτυχία του site, έχουν αρχίσει και εμφανίζονται και τρίτοι σωσίες, σαν επρόκειτο για τρίδυμα, και τέταρτοι και πέμπτοι – και ποιος ξέρει στη συνέχεια, μπορεί να βρεθούν και οι 7 όλοι μαζί.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

imageimage

image

image

image

Μία κοπέλα, ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα και poster-girl του site, είναι η 26χρονη Niamh Geaney η οποία βρήκε την πρώτη της σωσία μόλις μετά από 2 εβδομάδες αναζήτησης online μετά την παρότρυνση των φίλων της. Το απίστευτο είναι ότι η «δίδυμη άγνωστη» της Niamh, η Karen Branigan, βρέθηκε πολύ πιο κοντά της από όσο φανταζόταν. Ζούνε και οι δύο στο Δουβλίνο! Όταν συναντήθηκαν οι δυό τους για να «συγκρίνουν» τις ομοιότητές τους έμειναν έκπληκτες. «Η Κάρεν μοιάζει περισσότερο με μένα, από όσο μου μοιάζουν οι αδερφές μου» είπε η Niamh. «Ήμουν πολύ νευρική πριν την συναντήσω, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Την περισσότερη ώρα της συνάντησής μας, την παρατηρούσα αποσβολωμένη».

Και – έκπληξη! – μετά από λίγο καιρό η Niamh συνάντησε την δεύτερη σωσία της, στη Γένοβα της Ιταλίας! Η Luisa ειδοποιήθηκε από πολλούς φίλους και γνωστούς της ότι «υπάρχει ένα κορίτσι στο Δουβλίνο που σου μοιάζει!» Αυτή τη φορά η Niamh δεν βρήκε μόνο ότι μοιάζουν εμφανισιακά αλλά και στον χαρακτήρα, στις κινήσεις του σώματος, στις εκφράσεις του προσώπου κλπ.

Η Niamh τώρα συνεχίζει το ψάξιμο για να βρει τις υπόλοιπες 5 σωσίες της.
Μέχρι να αποφασίσετε να μπείτε κι εσείς στο παιχνίδι του Twin Strangers (facebook.com/twinstrangersofficial) δείτε τα δύο βίντεο των απίστευτων συναντήσεων.

athensvoice.gr

περισσότερα
Back to top button