Καστοριά

Ήρθε το φως! (της Βιβής Φαρσαλιώτου-Ιατρού)

14449772_1498599826833678_5030614536821781233_n

Πραγματικά, δεν μπορούν να συμβαίνουν όλα τούτα. Ύστερα λοιπόν από μια φωτογραφία μας στην οποία υπήρχε μόνο σκοτάδι, και, ένα ολιγόλογο σχόλιό μας, κάτω από τον τίτλο <Δεν βλέπετε τίποτα, ε; Ούτε κ εγώ.> στις 22-9-16, η οδός Διοικητηρίου, στο κέντρο της πόλης μας, που ήταν βυθισμένη στο έλεος των σκοταδιών επί 6 μήνες (όπως πολύ σωστά, συνηγόρησε συνδημότισσά μας, και κανείς δεν την διέψευσε) , ΣΗΜΕΡΑ, Δευτέρα 26 του Σεπτέμβρη, είδε το Φως της. Ήταν λοιπόν, τόσο εύκολο να διορθωθεί ΚΑΙ αυτό;
Δε σας το λέω για να χαρώ. Ούτε για να χαρείτε.
Ντρέπομαι ειλικρινά, για την αδιαφορία και για το ότι, κανείς μα κανείς Αρμόδιος δεν εκτελεί υπεύθυνα την εργασία για την οποία ευθύνεται και εν τέλει, πληρώνεται γι’ αυτό, ειδικά, σήμερα, που, χιλιάδες νέοι άνθρωποι είναι άνεργοι, παρακαλούν για ένα μεροκάματο και ψάχνουν στα σκουπίδια για ένα κομμάτι ψωμί. Και φυσικά, περιλαμβάνω στα <κατηγορώ> μου κυρίως και πρωτίστως τους εκλεγμένους της Πατρίδας μου.
ΥΓ1 Από καρδιάς ευχαριστώ τα τοπικά μπλογκς για την αναδημοσίευση και κοινοποίηση της ανάρτησής μου. Ο αγώνας για μια καλύτερη πόλη και , για λίγο, καλύτερο κόσμο, είναι κοινός.
ΥΓ2, μια που <ανεβάσατε> τα μανίκια, ανεβείτε και λίγο Μητροπόλεως, μαύρα σκοτάδια κυριαρχούν κ εκεί….

 

 

 

περισσότερα
Back to top button