ΑθλητικάΚόσμος

Το χειρότερο… στημένο γκολ στην ιστορία (βίντεο)

stimeno_gkolΟ τερματοφύλακας της ομάδας κάτω των 16 της Βορείου Κορέας είχε πολλές ευκαιρίες να αποτρέψει το μοιραίο αλλά μάλλον επέλεξε να δει την μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα του.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας της Βόρειας Κορέας Jang Paek Ho, μετά από ελεύθερο βολέ του αντιπάλου τερματοφύλακα, επέλεξε να κάνει μία μεγάλη έξοδο, αλλά κατάφερε να μην χτυπήσει την μπάλα με το κεφάλι. Στη συνέχεια ενώ είχε χρόνο να αποτρέψει το γκολ, φαίνεται να πέφτει, μάλλον να βουτάει στο έδαφος με αποτέλεσμα να μην προλάβει τη μπάλα.

 

Αν και αρχικά το βίντεο μοιάζει αστείο, έχει δημιουργήσει αντιπαράθεση γιατί οι… κακές γλώσσες είπαν ότι η ομάδα της Βόρειας Κορέας θέλησε να χάσει το παιχνίδι προκειμένου να περάσει η αντίπαλη ομάδα του Αζερμπαιτζάν στον ημιτελικό. Εκεί σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της Βορείου Κορέας θα αντιμετωπίσει το Ομάν όπου αναμένεται να το κερδίσει. Οι Κορεάτες υπολόγισαν ότι θα ήθελα τον Αζερμπαιτζάν στον τελικό του Ασιατικού πρωταθλήματος και προφανώς τους άφησαν να κερδίσουν το παιχνίδι με αυτόν τον… άγαρμπο τρόπο.

topontiki.gr

περισσότερα
Back to top button