ΑθλητικάΚαστοριά

Νέο ξεκίνημα για τον ΠΑΣ Λεύκης (φωτογραφίες)

pasleukis2016-17

Παρά τα στραβοπατήματα και τον υποβιβασμό της ομάδας μας την περασμένη χρονιά, ο ΠΑΣ Λεύκης, τόσο το ΔΣ όσο και οι παίχτες με τον νέο προπονητή, προχώρησε στα απαραίτητα βήματα για να χτίσει μια νέα και περισσότερο επιτυχημένη πορεία στην νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Η αρχή έγινε από την επομένη του υποβιβασμού της ομάδος, όπου το ΔΣ εφάρμοσε πιστά την αρχή και πρακτική των τελευταίων ετών και παρέδωσε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας σε έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή και αδιαμφισβήτητο ηγέτη της ομάδος μας, τόσο σε απόδοση όσο και σε ήθος, τον κ. Νίκο-Αλέξη Λεπίδα!

Στην συνέχεια, και κατόπιν συνεννόησης με τα μέλη της ομάδος έγινε το απαραίτητο ξεσκαρτάρισμα των ποδοσφαιριστών και ξεκαθάρισμα των νέων σχέσεων μεταξύ παιχτών, προπονητή και διοίκησης.

Από την αρχή του Αυγούστου, ο καινούργιος προπονητής μας – ο Αλέξης όπως είναι γνωστός σε όλους – εφάρμοσε ένα πρόγραμμα προετοιμασίας με πάρα πολύ ικανοποιητική συμμετοχή από παλιούς και νέους παίχτες, και σε συνδυασμό με την σταδιακή αποκατάσταση του κλίματος στην ομάδα, όλοι μας ευελπιστούμε σε καλύτερες ημέρες.

Στο ίδιο κλίμα και στο σύνηθες πνεύμα, την περασμένη εβδομάδα η διοίκηση και οι φίλοι της ομάδος, ετοίμασαν και πρόσφεραν το καθιερωμένο τραπέζωμα σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδος, σφυρηλατώντας τις σχέσεις και εδραιώνοντας το οικογενειακό κλίμα μεταξύ μας, κάτι που εξάλλου αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο του ΠΑΣ Λεύκης από την ίδρυση του!

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά λοιπόν σε όλους, με υγεία και χαρά για το άθλημα που αγαπάμε, χωρίς τραυματισμούς και γεμάτη ευχάριστες στιγμές και αποτελέσματα!

190345337359364

 

 

περισσότερα
Back to top button