ΚαστοριάΚόσμος

Επίσκεψη σέρβικης αντιπροσωπείας στον Δήμαρχο Καστοριάς

servoi

Ο Δήμαρχος του Λέσκοβατς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου του Λέσκαβατς, ο αντιπρόεδρο του Ελληνοσέρβικου Επιμελητηρίου, ο Πρόξενο της Σερβίας στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016, ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής δέχθηκε εκτός προγράμματος, επίσκεψη Σέρβικης αντιπροσωπείας από το Δήμο Λέσκοβατς (Leskovac). Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Καστοριάς συναντήθηκε με τον ομόλογό του, Δρ. Goran Cvetanovic, τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Λέσκαβατς και αντιπρόεδρο του Ελληνοσέρβικου Επιμελητηρίου κο Goran Jovic, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον Πρόξενο της Σερβίας στη Θεσσαλονίκη, κο Sinisa Pavic.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στους δυνατούς δεσμούς φιλίας που συνδέουν τους δυο λαούς και στις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων. Ο Δήμαρχος Καστοριάς επισήμανε την προοπτική συνεργασίας, στο πλαίσιο σύσφιξης των σχέσεων των δύο χωρών, καθώς υφίστανται σημαντικά περιθώρια περαιτέρω ανάπτυξης και ενίσχυσής τους. Τέλος, προέτρεψε για επιχειρηματικές πρωτοβουλίες από μέρους του Ελληνο – Σερβικού Επιμελητηρίου για την ενίσχυση του εμπορίου εκατέρωθεν.

 

 

περισσότερα
Back to top button