Κόσμος

Δικαιώνεται η οικογένεια Σουμάχερ

mschΓερμανικά δικαστήρια ετοιμάζονται να δικαιώσουν την οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ, σχετικά με τα “μυθεύματα”, όπως χαρακτηρίζονται, που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα.

 Εχουν περάσει σχεδόν δυο χρόνια από το φρικτό ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις γαλλικές Αλπεις. Ο Γερμανός ΘΡΥΛΟΣ της Formula 1 συνεχίζει να ακροβατεί μεταξύ ζωής και θανάτου, ελάχιστοι γνωρίζουν σε τι κατάσταση βρίσκεται και οι άνθρωποι που βρίσκονται στον στενό του κύκλο, τον κρατούν μακριά από τη δημοσιότητα.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως συχνά πυκνά έρχονται στην επιφάνεια δημοσιεύματα που δεν στηρίζονται σε πραγματικές πληροφορίες, αλλά σε… μαντεψιές ανθρώπων που θέλουν να εκμεταλλευθούν την κατάσταση για να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας. Κι αυτό ενοχλεί την οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ, που δίνει σκληρή μάχη για να τον κρατήσει στη ζωή και έχει να αντιμετωπίσει και μια τεράστια παραφιλολογία.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις τις τελευταίες πληροφορίες, τα γερμανικά δικαστήρια είναι έτοιμα να δικαιώσουν την οικογένεια Σουμάχερ σχετικά με ένα συγκεκριμένο δημοσίευμα που ισχυριζόταν ότι ο πρώην οδηγός της Ferrari έχει δείξει σημάδια βελτίωσης και μπορεί να στέκεται ξανά στα πόδια του! Κάτι που όπως φαίνεται δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Η αποζημίωση μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 100.000 ευρώ, ποσό μεγάλο για το περιοδικό που “φιλοξένησε” την “είδηση”, αλλά μικρό για την οικογένεια Σουμάχερ. Και λέμε μικρό, καθώς αυτό είναι το κόστος της περίθαλψης του “Σούμι” ανά εβδομάδα.

Το σίγουρο είναι πως με αυτόν τον τρόπο τα γερμανικά δικαστήρια προσπαθούν να… εκφοβίσουν κατά κάποιον τρόπο όσους θέλουν να εκμεταλλευθούν το δράμα του Γερμανού. Θέλουν να τον προστατεύσουν, την ώρα που οι ελπίδες λιγοστεύουν και οι πιθανότητες της “αναγέννησής” του είναι ελάχιστες.

sport24.gr

περισσότερα
Back to top button