ΚόσμοςΠροκηρύξεις

Νησί στον Καναδά προσφέρει μόνιμη θέση εργασίας και… δύο στρέμματα γης (εικονες)

imagehandler-1Μία από τις πιο ιδιαίτερες αγγελίες στον κόσμο

Kατατέθηκαν πάνω από 3.500 αιτήσεις και έχουν ήδη ξεκινήσει οι προσλήψεις – Έχουν προσληφθεί όλοι οι ντόπιοι, αλλά χρειάζονται πολλούς ακόμα

Ευκαιρία ζωής ή παγίδα; Όπως το δει ο καθένας. Σε κάθε περίπτωση, ένα νησί στον Καναδά προσφέρει μόνιμη θέση εργασίας και ιδιόκτητη γη σε όποιον θελήσει να μετοικήσει εκεί!

Δεν πρόκειται για πλάκα, ούτε για κάποια ιδιαιτερότητα. Η εταιρεία The Farmer’s Daughter Country Market στο χωριό Whycocomagh του νησιού Cape Breton, στον Καναδά, έβγαλε αγγελία στο facebook, ζητώντας προσωπικό. «Δεν προσφέρουμε πολλά λεφτά, αλλά μία μόνιμη θέση εργασίας και ιδιόκτητη γη», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η αγγελία είχε μεγάλη απήχηση, καθώς ο αριθμός των αιτήσεων ξεπέρασε τις 3.500, ενώ ξεκίνησαν οι προσλήψεις (έχουν καταφτάσει ήδη τα πρώτα τρία άτομα). Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, έχουν προσληφθεί όλοι οι ντόπιοι, αλλά χρειάζονται πάρα πολύ κόσμο ακόμα. Η προσφορά αφορούσε τη θέση εργασίας και δύο στρέμματα γης, τα οποία θα περνούσαν στην ιδιοκτησία των αιτούντων, αν και εφόσον ξεκινούσαν δουλειά και παρέμεναν εκεί.

«Έχουμε πολλές διαθέσιμες θέσεις εργασίας, τεράστιες εκτάσεις γης, αλλά δεν έχουμε διαθέσιμο ανθρώπινο δυναμικό»,  δήλωσε ο υπεύθυνος της καμπάνιας, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εάν είσαι φιλικός, εξυπηρετικός, και θετικός χαρακτήρας και διαθέτεις γνώσεις πάνω στην επεξεργασία τροφίμων και στην εξυπηρέτηση πελατών, είσαι αυτός που ψάχνουμε».

protothema.gr

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button