ΕλλάδαΚόσμος

Πώς οι δύο δημοσιογράφοι με αναρτήσεις τους στο Facebook έφτιαχναν κλίμα κατά του υπουργού Επικρατείας

57def37b1dc524b73d8b45d7Αποκαλύπτεται ότι με αναρτήσεις τους οι δύο δημοσιογράφοι είχαν από χθες βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο σπίλωσης του υπουργού Επικρατείας μεθοδεύοντας την δημιουργία εντυπώσεων εις βάρος του.

Όπως προκύπτει από τις αναρτήσεις τους -πόσο μάλλον όταν πρόκειται για δημοσιογράφους που κάλυπταν την ελληνική αποστολή-  Δημήτρης Σουλτογιάννης και Θάνος Δημάδης, ήθελαν να δημιουργήσουν κλίμα ότι ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς δήθεν σπαταλούσε δημόσιο χρήμα και έκανε διακοπές στο Μανχάταν. Ωστόσο αποδεικνύεται ότι ο Νίκος Παππάς βρισκόταν μια ημέρα νωρίτερα στο Μόντρεαλ συμμετέχοντας στο forum «Global Progress (Παγκόσμια Πρόοδος) 2016», μια διοργάνωση που δικτυώνει προοδευτικά think tanks, πρωτοβουλίες, ινστιτούτα και κινήσεις από όλο τον κόσμο» και αποφάσισε να μεταβεί στην Νέα Υόρκη αντί να επιστρέψει για μια ημέρα στην Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Σουλτογιάννης έγραφε το Σάββατο στο προφίλ του στο facebook:

Την ώρα που 2,000 συνάδελφοι μου αγωνιούν για το αν θα έχουν αύριο δουλειά η όχι…ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς βολτάρει στους δρόμους του Μανχάταν και απολαμβάνει τον καλό καιρό της Νέας Υόρκης και φυσικά να σημειώσουμε ότι έχει έρθει δύο ημέρες νωρίτερα από τον πρωθυπουργό…έτσι για να απολαύσει τις διακοπές του!!!!

Ο Θάνος Δημάδης από την πλευρά του έγραφε:«Αναζητώντας τι κάνει ο Υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς από την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη περιμένοντας την Κυριακή τον Πρωθυπουργό.»

koutipandoras.gr
περισσότερα
Back to top button