ΚαστοριάΚοζάνη

Αύριο στην Καστοριά η δίκη για τη δολοφονία της Ανθής Λινάρδου στο Βελβενδό

dikastirio

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, θα βρεθούν στην Δικαστική αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καστοριάς, οι δυο αντίδικες πλευρές για την πολύκροτη υπόθεση του Τάσου Τσιουχάρα από Βελβεντό Κοζάνης.

Η υπόθεση τον Ιανουάριο του 2016 συγκλόνισε το πανελλήνιο, με τον φερόμενο ως δράστη δολοφονίας της συζύγου του, να έχει θάψει νεκρή τη σύζυγο του σε χωράφι της ιδιοκτησίας του, έπειτα από καυγά που προηγήθηκε μεταξύ τους.

Σήμερα ο Τάσος Τσιουχάρας, βρίσκεται προφυλακιστέος στις φυλακές Γρεβενών, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ τα τρία αγγελούδια τους, με προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου, βρίσκονται υπό τη φροντίδα της μητέρας της Ανθής Λινάρδου στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR, νέοι συνήγοροι υπεράσπισης του Τάσου Τσιουχάρα τον τελευταίο μήνα έχουν αναλάβει οι δικηγόροι Ασημίνα Μαγγόλα και Παύλος Κεσόγλου, αντικαθιστώντας τον κ. Άδωνη Κουλιούφα.

Έπειτα από επικοινωνία του KOZANILIFE.GR με την κ. Ασημίνα Μαγγόλα, η ίδια μας δήλωσε:

«Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της Ανθής Λινάρδου και στους συγγενείς του θύματος. Είναι λιγότερο από ένα μήνα που έχουμε αναλάβει την υπόθεση και δεν είχαμε τον απαιτούμενο χρόνο για να συγκεντρώσουμε το απαραίτητο αποδεικτικό υλικό. Είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση η οποία απαιτεί ιδιαίτερη ευαισθησία και προσοχή. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι η υπεράσπιση θα λειτουργήσει με σεβασμό στη μνήμη της θανούσας.»

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

 

 

περισσότερα
Back to top button