ΕλλάδαΠροκηρύξεις

Πρόσληψη 40 ατόμων στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

6754321

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή σύμβαση μίσθωσης έργου διάρκειας έως δύο μηνών, 40 ατόμων για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών των υπηρεσιών των προγραμμάτων και των δράσεων του 57ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Η διοργάνωση του 57ου Φεστιβάλ θα προταθεί για ένταξη στο ΕΣΠΑ 2014 – 2020, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ και από το Ελληνικό Δημόσιο.

Η προθεσμία υποβολής του συνόλου της αίτησης, η οποία αποτελείται από το ηλεκτρονικό μέρος (συμπληρώνεται στο www.filmfestival.gr) και από την υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών (στα γραφεία του Φ.Κ.Θ. στην Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα), λήγει την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00.

Τα ειδικά προσόντα και προϋποθέσεις συμμετοχής περιέχονται στο πλήρες κείμενο της προκήρυξης που είναι ανηρτημένη στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.filmfestival.gr καθώς και στις εισόδους των γραφείων του Φεστιβάλ, Πλατεία Αριστοτέλους 10, Θεσσαλονίκη και Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, Αθήνα.

Δείτε αναλυτικά τους πίνακες:

http://www.thestival.gr/media/k2/galleries/264233/pinakas1.png

http://www.thestival.gr/media/k2/galleries/264233/pinakas2.png

thestival.gr

 

περισσότερα
Back to top button