Καστοριά

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς απαντάει στον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο

astynomikoikastorias

Υπερασπιστήκαμε με αυταπάρνηση το δημοκρατικό σας δικαίωμα να εκφράζεστε και να υποδύεστε ελεύθερα ό,τι επιθυμείτε: τον παπά-Σούρα, τον Σούπερμαν ή τον πολιτικό

            Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καστοριάς συγχαίρει απερίφραστα τον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ. Α Καστοριάς, όλο το προσωπικό και ιδιαίτερα αυτό του Τμήματος Δίωξης για την πρόσφατη νέα τεράστια επιτυχία τους, που αποτελεί ταυτόχρονα τόνωση για το αίσθημα ασφάλειας της κοινωνίας μας και τρανή απόδειξη των αντανακλαστικών αυτοκάθαρσης του Σώματος.

Συνάδελφοι, οι κόποι σας, οι ατελείωτες νύχτες, η στέρηση οικογένειας και προσωπικής ζωής, βρίσκουν αναγνώριση τόσο από εμάς, όσο και από τον τόπο. Συγχαρητήρια.

ΥΓ: Κύριε,

Υπερασπιστήκαμε με αυταπάρνηση το πρόσωπο και την πρώην σας θεσμική ιδιότητα και για το λόγο αυτό σας απευθύνουμε τις λίγες γραμμές που ακολουθούν.

Υπερασπιστήκαμε με αυταπάρνηση το δικαίωμά σας να διεξάγετε, αλλά και να εμπορεύεστε φιλοσοφία και επανάσταση στα καράβια, στα πεζοδρόμια, στα γουναράδικα, αλλά, κυρίως, στο Facebook.

Υπερασπιστήκαμε με αυταπάρνηση το δημοκρατικό σας δικαίωμα να εκφράζεστε και να υποδύεστε ελεύθερα ό,τι επιθυμείτε: τον παπά-Σούρα, τον Σούπερμαν, ή τον πολιτικό. Τα κάναμε όλα αυτά φορώντας και τιμώντας μία και μόνο στολή, όχι περισσότερες.

Διαφωνούμε με όσα λέτε. Θα υπερασπιζόμαστε, όμως, μέχρι θανάτου το δικαίωμά σας να τα λέτε. Όλοι μας και ο καθένας προσωπικά. Στο λόγο της τιμής μας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Θωμάς Νάτσης

Ο Γενικός Γραμματέας

Μηνάς Κωστίδης

 

 

περισσότερα

4 Comments

  1. αυτο το υφος της ανακοινωσης δεν ξερω τι αισθηματα δημιουργει σε καποιους σε μενα παντωσ ντροπη και φοβο

  2. Η αστυνομία οφείλει να εκτελεί το καθήκον της σύμφωνα με όσα ορίζει το σύνταγμα και η νομοθεσία. Επομένως δεν έχει κανένα νόημα να εκδίδει ανακοινώσεις, για να διατυμπανίζει ότι πράττει τα αυτονόητα! Το ότι το κάνει όμως, προκαλεί ομολογουμένως κάποια ανησυχία και πολλά ερωτηματικά…
    ΥΓ. Φυσικά και δεν επικροτώ τις ανόητες δηλώσεις του πρώην πολιτευτή, αλλά αυτόν ήδη τον έχει κρίνει οριστικά και τελεσίδικα η κοινωνία…

  3. Αδερφέ ημών, δε θέλει πολύ σκέψη για να βγάλεις το ζουμί της ανακοίνωσης. Δε διατυμπανίζει τα αυτονόητα. Ειρωνεύεται τον Διαμαντόπουλο.

    “Είσαι επαγγελματίας επαναστάτης του Facebook, υποδύθηκες τον πολιτικό, όπως υποδύθηκες τον παπασούρα και τον Σούπερμαν, αλλά πες ό,τι θες γιατί είναι δικαίωμά σου”.

    Πόσο πιο λιανά θέλετε τα νοήματα μερικοί?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button