ΑθλητικάΚαστοριά

Πινγκ-Πονγκ: Φιλικοί αγώνες του Κένταυρου Καστοριάς στην Έδεσσα (ρεπορτάζ)

edessa

Την Κυριακή 11/9/2016 η αντρική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Α.Σ.Μ. Καστοριάς  “Ο Κένταυρος” στα πλαίσια της προετοιμασίας της  ταξίδεψε στην Έδεσσα για να δώσει σειρά φιλικών αγώνων με τους αθλητές του Ο.Ε.Α. Έδεσσας.

Οι δυο ομάδες έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους και αυτός ήταν ένας από τους κύριους λόγους όπου συμφώνησαν για να πραγματοποιηθεί το φιλικό αλλά και ότι η ομάδα του   Ο.Ε.Α. Έδεσσας έχει ποικιλία παιχτών με διάφορα χαρακτηριστικά. Στους φιλικούς αγώνες έδωσε το παρών και ο ταλαντούχος παίχτης Νίκος Βαζδάρης όπου αγωνίζεται στο Γερμανικό Πρωτάθλημα αλλά ταυτόχρονα θα αγωνίζεται και με την ομάδα του  Ο.Ε.Α. Έδεσσας μιας και κατάγεται από εκεί .

Η ομάδα του Ο.Ε.Α. Έδεσσας την φετινή χρονιά θα αγωνίζεται μια κατηγορία υψηλότερα σε σχέση με την Καστοριανή ομάδα, και έτσι οι αγώνες ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τους καστοριανούς αθλητές να τεστάρουν τις δυνατότητες τους και να επισημάνουν τις αδυναμίες τους, οι οποίες θα πρέπει να διορθωθούν στις επόμενες βδομάδες έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για την δύσκολη  πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις αρχές Οκτωβρίου.

Σε γενικές γραμμές οι αθλητές της Καστοριανής ομάδας ενώ βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας έδειξαν καλά στοιχεία στα περισσότερα παιχνίδια τους, αφήνοντας υποσχέσεις για την φετινή χρονιά.

περισσότερα
Back to top button