Καστοριά

Οχι κύριε Διαμαντόπουλε. Δεν είναι έτσι

totonid

Του Γραμματέα της ΠΟΣΥΦΥ Γιάννη Τοτονίδη

Απολύτως καταδικαστέες τέτοιες ενέργειες αστυνομικών που προσβάλλουν το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και εμάς τους ίδιους που υπηρετούμε σε αυτό και προάγουμε το αίσθημα ασφάλειας. Δεν είναι όλοι όμως έτσι. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Ο κύριος Διαμαντόπουλος δεν είναι η πρώτη φορά που μας ρίχνει στην πυρά.

Όχι κύριε Διαμαντόπουλε. Δεν είναι έτσι. Υπηρετούμε την κοινωνία και προάγουμε αρχές και αξίες. Αυτές που εσείς δεν καταφέρατε να υπηρετήσετε έστω και στον μικρότερο βαθμό απο το τυχαίο γρήγορο πέρασμά σας από το ελληνικό κοινοβούλιο. Δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι. Και δεν επιτρέπουμε σε κανένα που συμμετείχε σε αυτή την κατρακύλα της ελληνικής κοινωνίας να ισοπεδώνει τα πάντα.

Ο Έλληνας αστυνομικός είναι και θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή στην υπεράσπιση του δικαίου και της ασφάλειας της κοινωνίας. Οποιαδήποτε περιστατικά εγκληματικών ενεργειών από αστυνομικούς άμεσα καταδικάζονται από το σύνολο των ενστόλων και η δικαιοσύνη θα αποφανθεί. Η γενικευμένη ισοπεδωτική αντίληψη σας για το περιστατικό θίγει όλους εμάς που υπηρετούμε με αξιοπρέπεια και επαγγγελματισμό σε αυτό που ορκιστήκαμε.

Όρκος κύριε Διαμαντόπουλε!

 

Ο Γιάννης Τοτονίδης στο Facebook

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button