Καστοριά

Ο Δήμαρχος στους αγιασμούς των σχολείων (φωτογραφίες)

p1190462

Ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής παραβρέθηκε σήμερα το πρωί στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Τοιχιού, όπου βράβευσε τους μαθητές της Ε’ Τάξης καθώς και τους εκπαιδευτικούς τους, για την 1η θέση που έλαβαν με το διήγημα «Δρόμος μετ’ εμποδίων», στον Διεθνή Διαγωνισμό του Υπουργείου Παιδείας με τίτλο:  «Σχολικός Αθλητισμός: Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά αθλήματα», το σχολικό έτος 2015-2016.

Στην συνέχεια, ο Δήμαρχος και ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς πραγματοποίησαν τα εγκαίνια του νέου κτηρίου που θα στεγάζει το 10ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς παρουσία των τοπικών αρχών ενώ τον αγιασμό του σχολείου πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ.

Τέλος, ο Δήμαρχος παρέστη στον αγιασμό των Γενικών Λυκείων της Καστοριάς. Κατά τις ομιλίες του ευχήθηκε στους μαθητές και τις μαθήτριες καλή σχολική χρονιά και προέτρεψε τα παιδιά να είναι επιμελείς και να θέτουν υψηλούς στόχους. Επίσης, διαβεβαίωσε τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων ότι η δημοτική αρχή θα συνεργαστεί μαζί τους.

3

4

1

2

5

6

 

 

περισσότερα
Back to top button