ΓούναΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Το Επιμελητήριο Καστοριάς για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ρεπορτάζ-φωτογραφίες)

 

unnamed-2

Πόσες Καστοριανές επιχειρήσεις συμμετέχουν

Στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που άνοιξε τις πύλες της εχθές και θα ολοκληρωθεί στις 18 Σεπτεμβρίου, πήρε για πρώτη φορά μέρος το Επιμελητήριο Καστοριάς. Διαθέτει μάλιστα  δωρεάν  χώρο 12 τ.μ.για τις επιχειρήσεις-μέλη του.  Όπως δήλωσε στο ΦΟΥΙΤ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μπάμπης Καραταγλίδης, συμμετέχουν 20 Καστοριανές επιχειρήσεις, γουνοποιητικές, αγροτικές, τουριστικές, τροφίμων, ποτών και άλλων προϊόντων της πόλης μας.

Όσον αφορά τον κλάδο της γουνοποιΐας, ο κ. Καραταγλίδης τόνισε ότι βασικός τους στόχος ήταν να κάνουν γνωστή παγκοσμίως την τέχνη της γούνας και όχι αποκλειστικά οι εμπορικές συναλλαγές των γουνοποιητικών επιχειρήσεων και γι αυτό στο περίπτερο εκτίθενται και μηχανές γουναρικής . Οι επισκέπτες άλλωστε του περιπτέρου μπορούν να ενημερώνονται για τα Καστοριανά προϊόντα κι από το καλαίσθητο φυλλάδιο που διανέμεται.

Το 2016, όπως είναι γνωστό, είναι το Έτος Ελλάδας – Ρωσίας και στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσαλονίκης η Ρωσία είναι η τιμώμενη χώρα. Το αντίστοιχο περίπτερο , μάλιστα , όπως μας ενημέρωσε ο κ. Καραταγλίδης, βρίσκεται απέναντι από τον χώρο του Καστοριανού Επιμελητηρίου και η προσέλευση των επισκεπτών είναι εντυπωσιακή.

unnamed

Ο κ. Καραταγλίδης με τον κ. Κώστα Μίχαλο, πρόεδρο της ΚΚΕ (Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων)

 

00_1275537362_o

unnamed-4

Από αριστερά: Ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης, Θεοφύλακτος Ζυμπίδης , ο κ. Καραταγλίδης και ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς “Προφήτης Ηλίας” Φαίδων Γκιάτας

 

00_1744067419_o 00_1744067419_o-copy

περισσότερα
Back to top button