ΓούναΚαστοριάΚόσμος

Αύριο η εκδήλωση του Συνδέσμου “Προφήτης Ηλίας” στη Σιβηρία

6754321

 Επιχειρηματική αποστολή στο Κασταγιάρσκ για την προώθηση της καστοριανής γούνας

Με δύο σημαντικές  εκδηλώσεις που σκοπό έχουν τη στήριξη της καστοριανής γουνοποιίας ξεκινά το καλεντάρι των  δραστηριοτήτων ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας»

Η πρώτη χρονικά αφορά την  αποστολή του Συνδέσμου στη Σιβηρία που θα λάβει χώρα  στις 12 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στο Κασταγιάρσκ, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη. Η κίνηση αυτή του Συνδέσμου  στοχεύει στη διείσδυση  της συγκεκριμένης  αγοραστικής δύναμης.

Το ενδιαφέρον των γουνοποιών για συμμετοχή στη συγκεκριμένη αποστολή είναι αξιόλογο.Η συμμετοχή των μελών του Συνδέσμου θα είναι με δύο κομμάτια ανά επιχείρηση χωρίς επωνυμία, θα εκπροσωπούν την Καστοριά ως παραγωγικό κέντρο. «Στόχος μας είναι να φέρουμε την Καστοριά πιο κοντά στην πόλη αυτή της Σιβηρίας αλλά και στις άλλες πόλεις, καθώς είναι μια πολύ πλούσια περιοχή και εκεί επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας, μία πόλη που κατά 88% αγοράζει γούνες από την Κίνα . Είναι κέρδος μας να  εισχωρήσουμε στην μεγάλη σε μέγεθος και οικονομικό επίπεδο αυτή αγορά»,  τόνισε ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς ο Προφήτης Ηλίας Απόστολος Τσούκας μιλώντας για τις λεπτομέρειες της  αποστολής αυτής.

 

Το  1ο Kastoria Shopping Fur Festival θα είναι μια πραγματική γιορτή για όλο  τον νομό και την γούνα

Αξίζει να αναφερθεί  ότι η δεύτερη σημαντική δράση του συνδέσμου, «Ο Προφήτης Ηλίας»  είναι  το 1st Kastoria Fur Shopping Festival by Kastoria International Fur που θα διεξαχθεί στο διάστημα από τις 3 έως τις 6 Νοεμβρίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς. Στο συγκεκριμένο event θα προσκληθούν περισσότεροι από 300 εμπορικοί επισκέπτες, με τα έξοδα μεταφοράς αυτών να καλύπτονται εξ ολοκλήρου από τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς. «Σκοπός της εκδήλωσης αυτής θα είναι να πραγματοποιηθεί 

μια γιορτή για την γούνα στην περιοχή μας,  μια γιορτή της Καστοριάς  με αφορμή το ξεκίνημα της χειμερινής σεζόν. Οι πωλήσεις θα είναι χονδρικής και  λιανικής και θα δοθεί η δυνατότητα στους συναδέλφους γουνοποιούς, να διαθέσουν κάποια από τα εμπορεύματα τους στην ιδανική χρονικά στιγμή. τόνισε στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γιάννης Κορεντσίδης

 

Οροί συμμετοχής

    Η τιμή ενοικίασης του χώρου για τα μέλη του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς και τους εκθέτες της 41ηςΔιεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, διαμορφώνεται στα 30€/τ.μ. πλέον Φ.Π.Α..

Για μη μέλη και εκθέτες η τιμή διαμορφώνεται στα 60€/τ.μ. πλέον Φ.Π.Α..

Στην περίπτωση που κάποιος δεν συμμετείχε στην 41η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς αλλά δηλώσει συμμετοχή για την 42η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς έχει δικαίωμα στην προνομιακή τιμή των 30€/τ.μ.

Με την επιβεβαίωση της συμμετοχής θα πρέπει να δοθεί 50% προκαταβολή ώστε να διευθετηθούν όλες οι προεργασίες του διοργανωτή.  Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται στα γραφεία του Συνδέσμου έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2016.

 

Θα έχει διαφορετικό ύφος από τη Διεθνή Έκθεση

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στα γραφεία του Συνδέσμου Γουνοποιών στο Κέντρο Γούνας έως τις 10 Σεπτεμβρίου.  «Η συγκεκριμένη  εκδήλωση θα έχει διαφορετικό ύφος από τη Διεθνή Έκθεση. Θα υπάρχουν  μεν περίπτερα, αλλά το ύφος και το στυλ τους θα είναι ευθύνη του εκάστοτε εκθέτη», εξήγησε ο κ Κορεντσίδης, για να καταλήξει  ότι  θα υπάρχει συνεργασία με τον Δήμο Καστοριάς αλλά και  με την  Περιφερειακή Ενότητα «Θα είναι ουσιαστικά μια  πραγματική γιορτή για την πόλη, τον νομό και τη γούνα».

Το λογότυπο της συγκεκριμένης εκδήλωσης θα γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες και θα ξεκινήσει η προβολή του event .

Τέλος για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς (τηλ. 24670 – 22353, 24670 – 23116, 24670 – 44441).

Δώρα Κωτσοπούλου

Εφημερίδα ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

 

 

περισσότερα
Back to top button