Ελλάδα

Ρατσιστικό παραλήρημα Σώρρα: ‘Προσβολή για τον άνθρωπο η Παραολυμπιάδα’ (βίντεο)

sorrasΤην ώρα που όλος ο πλανήτης ετοιμάζεται να θαυμάσει και να χειροκροτήσει τους αθλητές-μαχητές της Παραολυμπιάδας, ο Αρτέμης Σώρρας προκαλεί το κοινό αίσθημα και τους χαρακτηρίζει ‘υβρίδια και ζώα’

Σε ένα απίστευτο, σοκαριστικό και άνευ προηγουμένου ρατσιστικό παραλήρημα με αφορμή την έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων, προχώρησε, ο Αρτέμης Σώρρας, ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι με τα δισεκατομμύρια, που μόνο εκείνος ξέρει που έχει, θα σώσει τη χώρα από τα χρέη της και τους Έλληνες από τη μιζέρια.

AdTech AdΜπορεί όλος ο πλανήτης να περιμένει να δει και να θαυμάσει τις προσπάθειες των ανθρώπων που παρά την όποια αναπηρία τους, δεν το έβαλαν κάτω και οπλισμένοι με σωματική αλλά κυρίως με ψυχική δύναμη, βγήκαν νικητές της ζωής και αποδεικνύουν σε όλους μας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, συμμετέχοντας στην Παραολυμπιάδα, ο Αρτέμης Σώρρας όμως με τις πολλές ιδιότητες και “ακόμη περισσότερα χρήματα”, εξαπολύει έναν πρωτοφανή οχετό κατά αυτών των ανθρώπων χαρακτηρίζοντάς τους “ζώα”, “υβρίδια”.

Ο αυτόκλητος “σωτήρας” μας, φαίνεται να λέει σε βίντεο “Είναι ύβρις για τους Ολύμπιους Αγώνες να βλέπεις τους ανάπηρους όλους να κάνουν Παραολυμπιάδα. Αυτό είναι μεγάλη προσβολή για τον άνθρωπο, γιατί σήμερα όλα αυτά τα υβρίδια και όλα αυτά τα ζώα φτιάχνουν τον πλανήτη των αναπήρων” λέει ο Σώρρας και συνεχίζει διαχωρίζοντας τους ανάπηρους από τους “κανονικούς” ανθρώπους.

Το παραλήρημα Σώρρα συμπληρώνει ένα αυταρχικό ύφος, προσδίδοντας την απαραίτητη σοβαροφάνεια των ρατσιστικών δηλώσεων του. Το περιστατικό αυτό δείχνει πως ακόμα και η γραφικότητα, μπορεί να εξελιχθεί να ξεπεράσει τα όρια και να φέρει στην επιφάνεια απόψεις και ιδέες που πιστεύαμε ότι ως κοινωνία τις είχαμε αφήσει πίσω στο μεσαίωνα.

https://www.youtube.com/watch?v=CArFtBeFvjw

news247.gr

περισσότερα
Back to top button