ΓούναΕκδηλώσειςΕλλάδαΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

3ο Greek Furs Fashion Show από τον Όμιλο Μουζενίδη. Η επιτυχία συνεχίζεται!

4630_greek-furs-show

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το πρώτο και το δεύτερο Fashion Show Γούνας του Ομίλου Μουζενίδη, πραγματοποιήθηκε το 3ο Greek Furs Fashion Show στις 25 Αυγούστου, στο ξενοδοχείο Athos Palace της Χαλκιδικής.

Ο Όμιλος Μουζενίδη προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες του, οι οποίοι κάνουν διακοπές στη Χαλκιδική, να δουν από κοντά τις κορυφαίες δημιουργίες των γουναράδων της Καστοριάς και να ψωνίσουν μετά την επίδειξη τη γούνα της αρεσκείας τους, εκμεταλλευόμενοι τις ειδικές προσφορές των εταιρειών, σε όσους παρακολούθησαν το Fashion Show.

Αυτή τη φορά ανταποκρίθηκαν 15 εταιρείες γουνοποιίας από την Καστοριά:

(CHRISOS, EGO, NAOMI, MANZARI, MANAKAS, RIZOS, VITANIOTIS, GLIAGIAS, NITSA, BOURTSOS, MOUSIOS, EDIKA, EMFASI, ESTEL, AVANTI), που παρουσίασαν τη νέα τους κολεξιόν για το χειμώνα του 2017.

Μετά το τέλος της επίδειξης, πραγματοποιήθηκε κλήρωση, όπου ένας τυχερός κέρδισε γούνινο παλτό, το οποίο και έκανε δώρο στην τυχερή σύντροφο του!

Όπως ανακοινώθηκε από τον Όμιλο, ύστερα από την θερμή ανταπόκριση του κόσμου, θα πραγματοποιηθεί και 4ο Furs Fashion Show, για το οποίο θα ενημερωθείτε προσεχώς.

 

grekomania.com

 

περισσότερα
Back to top button