Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ανατροπή και θρίλερ με τον νεαρό που πνίγηκε

thesalonikiΈρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας που συγκλόνισε το Πανελλήνιο το βράδυ της Πέμπτης (1/9), βρίσκεται σε εξέλιξη από τις αρμόδιες Αρχές.

Λίγο μετά τις 20:00, ένας νεαρός βούτηξε στα παγωμένα νερά του Θερμαϊκού, μπροστά από το Λευκό Πύργο, προκειμένου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, να σώσει ένα σκύλο. Μια υπόθεση ωστόσο που δεν επιβεβαιώνει το Λιμενικό…

AdTech AdΌταν ο νεαρός μάλιστα, που βρισκόταν δυο μέτρα μακριά από τη στεριά, άρχισε να βουλιάζει, τότε ένας θαρραλέος περαστικός πήδηξε στη θάλασσα για τον σώσει, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα αφού το θύμα βούλιαξε πριν προλάβει να το πλησιάσει.

Ανασύρθηκε τελικά νεκρός από άνδρες της ΕΜΑΚ, μετά από μία ώρα ερευνών…

Τον άτυχο νεαρό μετέφεραν άντρες του ΕΚΑΒ στο ΓΝ Παπαγεωργίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος για τον οποίο ο νεαρός έπεσε στη θάλασσα παραμένει άγνωστος, αφού το λιμενικό δεν επιβεβαιώνει την πληροφορία ότι πήδηξε για να σώσει το σκύλο του.

Άγνωστη παραμένει επίσης και η ταυτότητα του άτυχου νεαρού αφού ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Σύμφωνα πάντα με το λιμενικό, πρόκειται για νεαρό ηλικίας 18 με 20 ετών, αδύνατο και μελαχρινό, ύψους 1,70-1,75, βάρους 60-65 κιλών, ενώ όταν πνίγηκε φορούσε ένα σιέλ μπλουζάκι με λευκή βερμούδα.

newsbomb.gr

περισσότερα
Back to top button