Καστοριά

Στη Σκόπελο ο Αλ Πατσίνο – Η παραγγελία που πήγαν στη θαλαμηγό του

al-pacino

Ένθερμος φίλος των Βορείων Σποράδων είναι ο διάσημος ηθοποιός του Χόλυγουντ Αλ Πατσίνο, ο οποίος επισκέφτηκε πρόσφατα τη Σκόπελο, επιβαίνοντας σε πολυτελή θαλαμηγό, που έδεσε στον Πάνορμο.

Ο διάσημος σταρ δεν έγινε αντιληπτός διότι επισκέφτηκε το νησί ινκόγκνιτο, προκειμένου να απολαύσει τον ήλιο, τη θάλασσα, τις φυσικές ομορφιές αλλά και τις τοπικές γεύσεις, στη διάρκεια του Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, ο Αλ Πατσίνο γεύτηκε αστακούς, αστακομακαρονάδα και ό,τι πιο εκλεκτό, από την ταβέρνα «Αγνώντας-Μουριά» που είναι δημοφιλής σε πολλούς διάσημους από το χώρο της πολιτικής, της τέχνης και του αθλητισμού. Η παραγγελία, που υπογραμμίστηκε από ανθρώπους της θαλαμηγού, ότι προορίζονταν για τον Αλ Πατσίνο, παραδόθηκε επιτόπου, στο πολυτελές σκάφος, παρουσία του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, αντάλλαξε χειραψία με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας.

Η παρουσία του διάσημου ηθοποιού έγινε γνωστή μέσω της συγκεκριμένης παραγγελίας στην ταβέρνα του Γιάννη Διομή, την οποία έχει, σημειωτέον, επισκεφθεί και κατά το παρελθόν, απολαμβάνοντας κυρίως ψάρια και θαλασσινά.

Στη λίστα των διάσημων θαμώνων της ίδιας ταβέρνας, καταγράφονται, παράλληλα, τα ονόματα πρωθυπουργών, μεγαλοστελεχών τραπεζών, του γκολκίπερ της Γιουβέντους Τζιανλουίτζι Μπουφόν και πολλών ακόμη, οι οποίοι δηλώνουν φανατικοί των τοπικών γεύσεων και των θαλασσινών.

taxydromos.gr

 

 

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button