ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Κέντρου Ημέρας Αυτισμό (φωτο)

 

IMG_20160823_174218Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση του Κέντρου Ημέρας για παιδιά, εφήβους και νεαρούς ενήλικες με διαταραχή στο φάσμα του αυτισμού Ν. Καστοριάς, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, την Τρίτη 23 Αυγούστου 2016.

Τα παιδιά της κοινότητας έπαιξαν παιχνίδια εξασκώντας τις ιδιαιτερότητες και τις δεξιότητές τους και απόλαυσαν την προβολή του σποτ της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς που δημιούργησε η ομάδα ψυχοεκπαίδευσης αδερφών, την ταινία μικρού μήκους που δημιουργήθηκε από την ΣΤ’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς και την προβολή της ιστορίας ενός μεγάλου χορευτή, του Billy Eliot.

Η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς και το προσωπικό του Κέντρου Ημέρας ευχαριστούμαι θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζουζουλιωτών και την Κινηματογραφική Λέσχη Καστοριάς καθώς επίσης και τους εθελοντές που για μία ακόμη φορά πλαισίωσαν την δράση μας.

Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε με το πέρας των δραστηριοτήτων, το παιχνίδι κέρδισε ένας μαθητής της κοινότητας των Μανιάκων, όπου και παρέλαβε με πολύ χαρά. Ευχαριστούμε πολύ και του χρόνου με υγεία!

Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου για την εκδήλωση

Προς:

-Κέντρο Ημέρας Αυτισμού Ν. Καστοριάς

-Επιμορφωτικό Σύλλογο Ζουζουλιωτών

-Κινηματογραφική Λέσχη Καστοριάς

Συγχαίρουμε τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων σας, για την διοργάνωση της εκδήλωσης ευαισθητοποίησης της Κοινότητας Ατόμων με Αυτισμό και ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία και εποικοδομητική συνέχεια στις πρωτοπόρες πρωτοβουλίες σας.

Σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση.

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Καστοριάς

Ανέστης Αγγελής

IMG_20160823_193029 IMG_20160823_191421

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_20160823_192206

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

περισσότερα
Back to top button