Καστοριά

Αδαμόπουλος: Απαράδεκτη ενέργεια που δρομολογήθηκε εν αγνοία των τοπικών αρχών

76543

Εκπρόσωποι της Υπάτης Αρμοστεία του ΟΗΕ είχαν βρεθεί πριν ένα μήνα στην Καστοριά και επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο

Είκοσι εννέα Σύριοι πρόσφυγες από κέντρα φιλοξενίας της Θεσσαλονίκης, έφθασαν αιφνιδιαστικά, στην Καστοριά και φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο DEDIS, ενώ άλλοι 20 πρόσφυγες, αναμένονται στο ίδιο ξενοδοχείο.

Όπως δήλωσε στη «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ» και στο fonikastorias.gr, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτ. Αδαμόπουλος, πρόκειται για μια απαράδεκτη ενέργεια, η οποία δρομολογήθηκε εν αγνοία των τοπικών και πολιτικών αρχών, από την Άπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, εκπρόσωποι της οποίας όμως είχαν βρεθεί πριν από ένα μήνα στην Καστοριά και επισκέφθηκαν το εν λόγο ξενοδοχείο, το οποίο και βρήκαν κατάλληλο για φιλοξενία προσφύγων, όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης μας.

Ήδη αύριο, όπως είπε ο κ. Αδαμόπουλος, πρόκειται να τον επισκεφθεί εκπρόσωπος της Υπατης Αρμοστίας του ΟΗΕ, για να τον ενημερώσει σχετικά με την εξέλιξη αυτή.

Αιφνιδιασμένη όμως έδειξε και η Βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου, με την οποία επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά, για την εξέλιξη αυτή και είπε πώς άμεσα θα προσπαθήσει να ενημερωθεί, για το τι ακριβώς συνέβη.

Εμείς θα παρακολουθήσουμε το θέμα αυτό, το οποίο εγείρει σοβαρά ερωτηματικά για το πώς δρομολογήθηκε έτσι, αιφνιδιαστικά, η όλη αυτή κατάσταση.

fonikastorias.gr

 

 

 

περισσότερα
Back to top button