Ελλάδα

Κι ομως! Βρήκε το χαμένο του ποδήλατο σε video clip που γυρίστηκε στον Δενδροπόταμο (βίντεο)

e419c066b81a1ec5633ae8596c2018ae_XLΑπίστευτο κι όμως αληθινό! Του έκλεψαν το ποδήλατο και το βρήκε σε video clip που γυρίστηκε στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για έναν ποδηλάτη από τη Θεσσαλονίκη που μέχρι πριν από λίγους μήνες είχε στην συλλογή του ένα πορτοκαλί τρίκυκλο.

Για κακή του τύχη το τρίκυκλο ποδήλατό του έκανε φτερά και… πέταξε μακριά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, ο ποδηλάτης δήλωσε την απώλεια στην Αστυνομία, ωστόσο, δεν είχε κανένα νέο για την τύχη του αγαπημένου του τρικύκλου.

Μέχρι που ένας παρατηρητικός φίλος του εντόπισε το τρίκυκλο να «πρωταγωνιστεί» στο video clip του ράπερ Light που γυρίστηκε στο Δενδοπόταμο της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα στο 19ο δευτερόλεπτο του video clip του τραγουδιού “ποιος είμαι” ένας πιτσιρικάς εμφανίζεται να το οδηγεί. Στην καρότσα του βρίσκεται ένας καμαρωτός νεαρός που κραδαίνει δύο πυροβόλα όπλα (πιθανότατα γνήσια και όχι ρέπλικες).

Ο ποδηλάτης επικοινώνησε με τους κατάλληλους ανθρώπους στην περιοχή και ζήτησε ευγενικά να του επιστραφεί το ποδήλατο. Το τρίκυκλο επέστρεψε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του φορτωμένο με αναμνήσεις που θα κουβαλά μέσα του μέχρι να γίνει… παλιοσίδερα.

thestival.gr

περισσότερα
Back to top button