• Επικοινωνία

m.Φούιτ.gr

  • Πρωτοσέλιδο
  • Καστοριά
  • Δυτική Μακεδονία

    • 27/02/2018in Αθλητικά, Άργος Ορεστικό, Καστοριά

      Ο ΠΑΟΚτζής από Καστοριά τηλεφωνεί μετά τα επεισόδια στην Τούμπα!

        Ο ΠΑΟΚτζής από την Καστοριά τηλεφωνεί μετά τα επεισόδια στην Τούμπα!...
    • 27/02/2018in Αθλητικά, Εκδηλώσεις, Καστοριά

      Χάντμπολ – Β΄Εθνική: Η Καστοριά υποδέχεται τα Ιωάννινα

        ΑΟΑ Καστοριάς – ΑΟ Ιωαννίνων...
    • 27/02/2018in Αθλητικά, Εκδηλώσεις, Ελλάδα, Καστοριά, τελευταίες ειδήσεις

      Τέσσερις Καστοριανούς αθλητές βράβευσε η Κωπηλατική Ομοσπονδία

      Τέσσερις Καστοριανούς κωπηλάτες που διακρίθηκαν σε διεθνείς διοργανώσεις βράβευσε χθες η ΕΚΟΦΝΣ σε μια λαμπρή τελετή. Πρόκειται για τους...
    • 27/02/2018in Αθλητικά, Άργος Ορεστικό, Καστοριά

      Τέλος από τον Παναργειακό ο προπονητής Νίκος Τσακάλης

      Σε συνάντηση της διοίκησης του Παναργειακού με τον προπονητή της ομάδας κ. Τσακάλη Νικόλαο αποφασίστηκε η...
    • 27/02/2018in Αθλητικά, Καστοριά

      Βράβευση της Θ. Εμμανουηλίδου από την Κωπηλατική Ομοσπονδία (φωτο)

      Στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία βράβευσε χθες τους...
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Εκδηλώσεις
  • Επικοινωνία

Ερευνητές αποφάνθηκαν: Κρατάμε λάθος την κούπα του καφέ (εικόνα)

by user / Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016 / Published in Ελλάδα

kafes.13.8.708Αφού έκαναν πειράματα και μελέτες, επιστήμονες στη Νότια Κορέα βρήκαν ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να κρατά κανείς την κούπα του καφέ του, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο να χυθεί το ρόφημα.

Αποτέλεσμα της έρευνας; Οι περισσότεροι έως τώρα κρατάμε λάθος την κούπα. Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο Achievements in Life Sciences διαπίστωσε ότι όταν κάποιος κρατά την κούπα από το χερούλι, ενισχύει τη δύναμη με την οποία κινείται ο καφές μέσα σε αυτή, οπότε είναι πιο πιθανό να χυθεί το ρόφημα.

Αντί για αυτό, οι επιστήμονες προτείνουν να πιάνουμε την κούπα από πάνω. Η άλλη πρότασή τους είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Να περπατά κανείς προς τα πίσω. «Περπατώντας ανάποδα, αλλάζουμε σημαντικά τα χαρακτηριστικά της κίνησης του χεριού μας, με συνέπεια τη μείωση της πιθανότητας να χυθεί ο καφές», εξήγησε ο κ. Χαν, της Korean Minjok Leadership Academy.


iefimerida.gr

  • Tweet
Tagged under: ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΓΝΩΣΗ, ΚΑΦΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

About user

What you can read next

Ελληνική πρωτιά στην κατανάλωση αντιβιοτικών
«Αντονι Κουίν»: Η πανέμορφη παραλία της Ρόδου όπου γυρίστηκαν «Τα κανόνια του Ναβαρόνε»
«Κalimera» της Νικόλ Ντιμπουά – Ένα βιβλίο εμπνευσμένο από την Ελλάδα

© 2015. All rights reserved. Buy Kallyas Theme.

TOP