Καστοριά

Πολύ πετυχημένος ο θεσμός της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στον Νομό μας

765432

Στον πολύ πετυχημένο θεσμό λειτουργίας της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στον Νομό μας, αναφέρθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Καστοριάς κ. Ευθύμιος Αμαραντίδης, κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξή του, πρός τα τοπικά ΜΜΕ, για την κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, δηλώντας τα εξής:

«Η Κινητή Αστυνομική Μονάδα, η οποία λειτουργεί στην περιοχή μας εδώ και τρείς μήνες, έχει γίνει πραγματικά αποδεκτή σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό από τους κατοίκους του Νομού της Καστοριάς και κυρίως από άτομα που διαμένουν σε απομακρυσμένα χωριά και ιδιαίτερα ηλικιωμένα άτομα, τα οποία περιμένουν με μεγάλη χαρά τους άνδρες της Κινητής Αστ/κής Μονάδας.

Η κίνηση αυτή, τόνισε ο κ. Αμαραντίδης, έχει βοηθήσει πολύ στη σύσφιγξη των σχέσων με τους πολίτες, υπάρχει μιά συνεργασία, όπου προσπαθούμε καθημερινά να τους εξυπηρετήσουμε, σε ό,τι αυτοί χρειάζονται, διανέμοντας παράλληλα και ενημερωτικά φυλλάδια (για κρούσματα απάτης σε βάρος ηλικιωμένων, ή με την μέθοδο της απασχόλησης, κλπ.)

Για όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχουν εξυπηρετηθεί, ειδικά οι ηλικιωμένοι, όσον αφορά το γνήσιο της υπογραφής, φωτοαντίγραφα, για δικαιολογητικά που χρειάζονται για έκδοση ταυτότητας, διαβατηρίου κλπ. και θεωρώ, πώς είναι ένας απόλυτα επιτυχημένος θεσμός. Ο πολίτης, θέλουμε να ξέρει ότι η Αστυνομία είναι κοντά του».

 

fonikastorias.gr

 

 

περισσότερα
Back to top button