Ελλάδα

Βάσεις 2016: Πότε θα ανακοινωθούν – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

vaseis

Στα ύψη βρίσκεται πλέον η αγωνία των υποψηφίων στις Πανελλήνιες 2016, καθώς πλησιάζει η μέρα που θα ανακοινωθούν οι Βάσεις 2016.  

Σημαντική βουτιά αναμένεται να σημειώσουν οι Βάσεις 2016 σε Πολυτεχνικές, Φυσικομαθηματικές και Οικονομικές σχολές, καθώς και στα τμήματα Πληροφορικής. Την ίδια στιγμή, ιστορικό… χαμηλό αναμένεται στις βάσεις εισαγωγής στα Παιδαγωγικά τμήματα. Διαβάστε όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις Βάσεις 2016. «Τρελή» πορεία αναμένεται να διαγράψουν, σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις των ειδικών, οι Βάσεις 2016 για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως άλλωστε προκύπτει από τα τελικά στατιστικά στοιχεία των πανελλαδικών που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας.

Το μεγάλο “Βατερλό” στις Βάσεις 2016 σημειώνεται στα περισσότερα τμήματα, όπως Πολυτεχνικές, Φυσικομαθηματικές και Οικονομικές σχολές καθώς και σε τμήματα Πληροφορικής, ενώ εξαίρεση αποτελούν οι σχολές του τρίτου επιστημονικού πεδίου.

Να σημειωθεί ότι πιθανότερη ημερομηνία ανακοίνωσης των βάσεων, είναι η Δευτέρα 22 Αυγούστου. Σε κάθε περίπτωση, η ανακοίνωση θα «πέσει» μέσα στην εβδομάδα 22-26 Αυγούστου.

newsit.gr

περισσότερα
Back to top button