ΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Καστοριά: Με μπλουζ – ροκ θα απολαύσουμε το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου 

panselinosfullmoon

Το καλοκαίρι κάτω από τον ουρανό σε σοκάκια, πλατείες, πεζούλια όπου κι αν βρίσκεσαι η λαχτάρα, η μαγεία και η αίσθηση στην ψυχή είναι η ίδια.

Tο καλοκαιράκι του Αυγούστου έχει ανταμώματα «ξενιτεμένων», ανάσα για τα χωριά και τις πατρίδες με πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων, τα αγαπημένα τριήμερα πανηγύρια, τα εκκλησάκια που γιορτάζουν υποδεχόμενα ντόπιους και ξένους με προσευχές, παρακλήσεις και… φεγγάρι.

AdTech Ad

Ακόμη και αν το ταξίδι είναι το πίσω ή το μπροστά μπαλκόνι με την τσέπη άδεια ή γεμάτη η ενέργεια του φεγγαριού «θεραπεύει», το μυαλό ονειροπολεί και το σώμα αναγνωρίζει.

Στις 18 του μηνός, βραδιά με πανσέληνο, εκδηλώσεις, με ελεύθερη είσοδο, διοργανώνει και φέτος το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σε 116 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την Ελλάδα.

Οι εκδηλώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν μουσική, χορό, θέατρο, εικαστικές εκθέσεις, προβολές ταινιών, βραδιές ποίησης κ.ά., θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 18 Αυγούστου, ημέρα της πανσελήνου, αλλά και στις 17, 19, 20 και 21 Αυγούστου.

Δείτε ΕΔΩ όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα.

 

Στην Καστοριά:  

Αρχοντικό Τσιατσιαπά στο Απόζαρι

Μουσική εκδήλωση με τους Blues Wire (Μπλουζ- Ροκ συγκρότημα) και ξενάγηση στο μνημείο από αρχαιολόγους της Εφορείας.

Το μνημείο θα παραμείνει ανοιχτό από τις 20:00 έως 24:00

 

 

 

newsbomb.gr

 

περισσότερα
Back to top button