Ελλάδα

Έδιωξαν ελεγκτές από κλαμπ στη Ρόδο. Προ των πυλών το πρώτο λουκέτο

Untitled+8“Εδώ που ήρθατε δε θα ελέγξετε” είπαν στους ελεγκτές οι υπεύθυνοι καταστήματος στη Ρόδο και τώρα η καμπάνα αναμένεται να είναι βαριά

Ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων πραγματοποίησαν το προηγούμενο διάστημα εντατικούς ελέγχους σε καταστήματα στη Ρόδο με σκοπό να βεβαιώσουν διάφορες οικονομικές παραβάσεις καθώς είναι κοινό μυστικό πως σε πολλά νησιά τους καλοκαιρινούς μήνες γίνεται πάρτι φοροδιαφυγής. Ωστόσο όταν προσπάθησαν να ελέγξουν γνωστό κλαμπ του νησιού, οι υπεύθυνοι τους έριξαν… πόρτα.

AdTech Ad

Οι άνδρες στην είσοδο του κλαμπ μόλις είδαν τους ελεγκτές εξαγριώθηκαν δεν τους επέτρεψαν την είσοδο και μάλιστα προχώρησαν και σε φραστική επίθεση, απειλώντας τους ανθρώπους που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους.

“Εδώ που ήρθατε δε θα ελέγξετε. Φύγετε μην έχουμε τίποτα άλλα” φέρεται να ήταν τα λόγια των ανδρών που βρισκόταν στην είσοδο του γνωστού μαγαζιού της Ρόδου προς τους 4 ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, οι οποίοι όπως είναι λογικό κίνησαν τώρα όλες τις διαδικασίες για λουκέτο στο κλαμπ εξαιτίας της άρνησης του ελέγχου.

Σύμφωνα με όσα προβλέπει η Γενική Γραμματεία για τα “λουκέτα” στα καταστήματα, η άρνηση ελέγχου μπορεί να επιφέρει σφράγισμα του καταστήματος που μπορεί να φτάσει και τον ένα μήνα και αν αυτό συμβεί σημαίνει τεράστια οικονομική ζημιά για το κατάστημα.

Ωστόσο, μέχρι τότε προβλέπεται ένα διάστημα 20 ημερών κατά τη διάρκεια των οποίων ο ιδιοκτήτης μπορεί να επιβάλει τυχόν ενστάσεις. Αυτό το λουκέτο που θεωρείται ότι θα είναι δεδομένο στο συγκεκριμένο κλαμπ θα είναι το πρώτο με την εφαρμογή των νέων κανόνων της Γενικής Γραμματείας.

news247.gr

περισσότερα
Back to top button