ΕλλάδαΚαστοριάΚοζάνη

Έβγαλε πιστόλι σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ στο δρομολόγιο Αθήνα – Κοζάνη

pistolioplo

Με 4 ώρες καθυστέρηση αφίχθη, χθες Παρασκευή 5 Αυγούστου, λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κοζάνης, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Κοζάνη.

Το λεωφορείο που ξεκίνησε στις 4 το μεσημέρι της Παρασκευής από την πρωτεύουσα, έφτασε λίγο μετά τις 9 στη Λάρισα. Κάπου εκεί  ένας  εκ των επιβατών, ηλικίας περίπου 80 ετών,  ζήτησε από τον οδηγό να σταματήσει  προκειμένου να κάνει την προσωπική του ανάγκη.

Ο οδηγός σταμάτησε και ο ηλικιωμένος,  με την βοήθεια ενός συνεπιβάτη κατέβηκαν από το λεωφορείο για τον προαναφερόμενο σκοπό. Προς έκπληξη όμως του οδηγού και του άλλου επιβάτη, που βοήθησε τον ηλικιωμένο, ο τελευταίος   άρχισε να κινείται πεζός προς την Λάρισα.

Τότε ο οδηγός, που μίλησε στο kozan.gr, κατέβηκε για να τον ρωτήσει που πηγαίνει και εκείνος έβγαλε ένα όπλο και το έστρεψε προς το μέρος τους λέγοντας: «Αφήστε με! Θα σας “καθαρίσω” και τους δύο!». Με έντεχνο τρόπο (ο ένας προσπαθούσε να τον καθησυχάσει κι o  άλλος τηλεφώνησε στο 100) ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία μέσα σε διάστημα 10 λεπτών έφτασε στο σημείο και κατάφερε να αφοπλίσει τον δράστη.

Το όπλο, όπως διαπιστώθηκε μετά, ήταν γεμάτο με σφαίρες.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Kozan.gr, που αποκαλύπτει  το θέμα, ο δράστης φέρεται να είναι συνταξιούχους αστυνομικός και κάτοικος Κοζάνης. Το συγκεκριμένο συμβάν, μαζί με τις καταθέσεις στην Ασφάλεια που ακολούθησαν είχε ως αποτέλεσμα  να καθυστερήσει το δρομολόγιο περίπου 4 ώρες.

kozan.gr

 

περισσότερα
Back to top button