ΑθλητικάΚαστοριάΠρόσωπα

Μπάσκετ: Κάτοικος Βούλας ο guard του ΑΣ Καστοριάς Κώστας Κρανιάς! (αφιέρωμα – συνέντευξη)

kranias

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του 16χρονου ταλαντούχου και υψηλόσωμου guard του ΑΣ Καστοριάς Κώστα Κρανιά στον Πρωτέα Βούλας.

Η προ ημερών επίσημη πρόταση του Αθηναϊκού συλλόγου προς την ομάδα της Καστοριάς για την απόκτηση του Κώστα Κρανιά, έγινε δεκτή τόσο από το ΔΣ του ΑΣ Καστοριάς, όσο φυσικά και από τους γονείς του νεαρού αθλητή, οι οποίοι και έδωσαν την συγκατάθεσή τους, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Ο Πρωτέας Βούλας είναι ένα ιστορικό σωματείο το οποίο συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (νότιος όμιλος), ωστόσο όμως ξεχωρίζει για την καλλιέργεια των τμημάτων υποδομής έχοντας πλήρη τμήματα, με διακρίσεις και επιτυχίες στις κατηγορίες τους, καθώς και την προώθηση-ανάδειξη αθλητών-τριών του στα τμήματα ανδρών-γυναικών.

Η μεταγραφή του νεαρού guard της Καστοριάς Κώστα Κρανιά σε μια ομάδα του κέντρου, όπως ο Πρωτέας Βούλας, αναμφίβολα αποδεικνύει την εξαιρετική δουλειά στα τμήματα υποδομής που γίνεται τα τελευταία χρόνια στον Καστοριανό σύλλογο, αφού πέρα από τις επιτυχίες της ομάδας στα παιδικά και εφηβικά πρωταθλήματα, αναδείχθηκε και το ταλέντο που διαθέτει ο σύλλογος, όπως αυτό του Κώστα Κρανιά, αλλά και άλλων ακόμη που ίσως προκύψουν στο μέλλον.

Το γεγονός αυτό αποτελεί μία ευχάριστη εξέλιξη για τον ΑΣ Καστοριάς αλλά ταυτόχρονα και μια πρόκληση για τον 16χρονο Κώστα Κρανιά που είδε την πρόταση ως μία σημαντική ευκαιρία να κάνει το πρώτο του μεγάλο βήμα, προσδοκώντας στη νέα του ομάδα να έχει περισσότερες δυνατότητες να αναδείξει το μεγάλο του ταλέντο.

 

Διαβάστε όλο το αφιέρωμα και τη συνέντευξη στο sentra.com.gr

 

Η εφημερίδα και η ιστοσελίδα ΣΕΝΤΡΑ του εύχεται κάθε επιτυχία στη νέα του ομάδα.

 

 

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button