• Επικοινωνία

m.Φούιτ.gr

  • Πρωτοσέλιδο
  • Καστοριά
  • Δυτική Μακεδονία

    • 27/02/2018in Αθλητικά, Άργος Ορεστικό, Καστοριά

      Ο ΠΑΟΚτζής από Καστοριά τηλεφωνεί μετά τα επεισόδια στην Τούμπα!

        Ο ΠΑΟΚτζής από την Καστοριά τηλεφωνεί μετά τα επεισόδια στην Τούμπα!...
    • 27/02/2018in Αθλητικά, Εκδηλώσεις, Καστοριά

      Χάντμπολ – Β΄Εθνική: Η Καστοριά υποδέχεται τα Ιωάννινα

        ΑΟΑ Καστοριάς – ΑΟ Ιωαννίνων...
    • 27/02/2018in Αθλητικά, Εκδηλώσεις, Ελλάδα, Καστοριά, τελευταίες ειδήσεις

      Τέσσερις Καστοριανούς αθλητές βράβευσε η Κωπηλατική Ομοσπονδία

      Τέσσερις Καστοριανούς κωπηλάτες που διακρίθηκαν σε διεθνείς διοργανώσεις βράβευσε χθες η ΕΚΟΦΝΣ σε μια λαμπρή τελετή. Πρόκειται για τους...
    • 27/02/2018in Αθλητικά, Άργος Ορεστικό, Καστοριά

      Τέλος από τον Παναργειακό ο προπονητής Νίκος Τσακάλης

      Σε συνάντηση της διοίκησης του Παναργειακού με τον προπονητή της ομάδας κ. Τσακάλη Νικόλαο αποφασίστηκε η...
    • 27/02/2018in Αθλητικά, Καστοριά

      Βράβευση της Θ. Εμμανουηλίδου από την Κωπηλατική Ομοσπονδία (φωτο)

      Στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία βράβευσε χθες τους...
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Εκδηλώσεις
  • Επικοινωνία

Συνταγή: Τα κεφτεδάκια της μαμάς

by user / Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2016 / Published in Ελλάδα

keftedakia_mamas_b21cc0ecef44bd01c8b335ca7a0f3703Υλικά συνταγής

  • 600 γρ. κιμάς χοιρινός και μοσχαρίσιος ανάμεικτος
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
  • ½ φλιτζάνι του τσαγιού μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 2 φέτες ψωμί χωρίς κόρα
  • 1 αυγό
  • ¼ του φλιτζανιού του τσαγιού γάλα
  • ½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο και επιπλέον για το τηγάνισμα
  • λίγο αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • αλεύρι για το πασπάλισμα

 

Εκτέλεση συνταγής

  1. Μουσκεύετε τις φέτες του ψωμιού στο γάλα και τις στύβετε πολύ καλά. Σε ένα μπολ ρίχνετε τα δύο είδη κιμά (χοιρινό και μοσχαρίσιο) και προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το ψωμί, το αυγό, το μαϊντανό, αλατοπίπερο και το μισό λάδι.
  2. Ζυμώνετε το μείγμα και πλάθετε μικρά κεφτεδάκια στρογγυλά ή επίπεδα. Τα αλευρώνετε. Τα τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές και τα στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί. Τα σερβίρετε ζεστά ή κρύα.

Συμβουλή

Μπορείτε να σερβίρετε τα κεφτεδάκια με πατάτες τηγανητές ή ρύζι ή με μια σπιτική σάλτσα ντομάτας. Το μυστικό για να γίνουν αφράτα είναι να αναμείξετε δύο είδη κιμά έναν άπαχο και έναν πιο λιπαρό (μοσχάρι με αρνάκι ή χοιρινό).

icookgreek.com

  • Tweet
Tagged under: ΣΥΝΤΑΓΗ

About user

What you can read next

Οι δυσκολίες της ρωσικής γλώσσας
Εγνατία: Νταλίκα τυλίχθηκε στις φλόγες (φωτο – βίντεο)
Προσλήψεις ανα την Ελλάδα στη Lidl -Δείτε σε ποιες θέσεις

© 2015. All rights reserved. Buy Kallyas Theme.

TOP