Καστοριά

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καστοριάς στη Διεθνή Έκθεση “ISH 2017” στη Φρανκφούρτη

epimelitirioΤο Επιμελητήριο Καστοριάς σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κοζάνης, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Αστική Εταιρία για την προώθηση της Επιχειρηματικότητας στο Ν. Κοζάνης (ΑΕΠΕ) ανακοινώνει στις επιχειρήσεις-μέλη του ότι θα υπάρξει συμμετοχή του Επιμελητηρίου στη διεθνή έκθεση «ISH 2017», μια από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις της Ευρώπης που αφορά τεχνολογία κτιρίων και ενέργειας, είδη υγιεινής, τεχνολογία θέρμανσης, κλιματισμού και εξαερισμού. Η συγκεκριμένη έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 14-18 Μαρτίου 2017 στον εκθεσιακό χώρο «Messe Frankfurt» στη Γερμανία.

ish_kv_2017_d

Καλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως  τις  25 Αυγούστου 2016 ( 25/08/2016 ) ενώ διευκρινίζεται ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να συμμετέχουν:

α) είτε στην επιχειρηματική αποστολή που θα διοργανωθεί με σκοπό την επίσκεψη στην έκθεση για ενημέρωση σε ολόκληρο το φάσμα των καινοτόμων τεχνολογιών που αφορούν τα κτίρια και τις κατοικίες (κατασκευές, εξοπλισμός κ.α.),

β) είτε ως εκθέτες σε ενιαίο για τα μέλη περίπτερο (που θα εξασφαλιστεί από το Επιμελητήριο για την προβολή των προϊόντων των επιχειρήσεων του κλάδου των κατασκευών)

γ) είτε και στην επιχειρηματική αποστολή και ως εκθέτες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή, οι επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς. Τηλ.επικ.24670 28981.

περισσότερα
Back to top button