ΕλλάδαΚαστοριά

Έκανε πρόταση γάμου στην Καστοριανή αγαπημένη του στο Παλάτι των Νεραϊδών (φωτογραφίες)

Εκείνος από Αθήνα και εκείνη από την όμορφη Καστοριά. Γνωρίστηκαν στην Αθήνα και ερωτεύθηκαν. Ο λόγος για τον Γιάννη και την Χαρούλα, ένα ταιριαστό και όμορφο ζευγάρι που αποφάσισε να κάνει ένα μικρό οδοιπορικό στα μέρη μας.

Προσκύνησαν στο Μέγα Σπήλαιο και στην Αγία Λαύρα, πήγαν στο Ηρώον και στον τόπο Μαρτυρίου. Περπάτησαν στην πόλη και γεύτηκαν τοπικές γεύσεις και από κει κατέληξαν στο θρυλικό σπήλαιο των Λιμνών στα Καστριά.

Ο Γιάννης, όπως εκμυστηρεύτηκε στο kalavrytanews.com, τα είχε σχεδιάσει όλα. Το… μονόπετρο το είχε έτοιμο. Ήταν αποφασισμένος και επέλεξε το παλάτι των νεραϊδών του Χελμού ως το καλύτερο σκηνικό -και όχι άδικα- για να εκφράσει την αιώνια αφοσίωση στο πρόσωπό της αγαπημένης του.

Σκηνοθέτησε τάχα αδιαθεσία για να κάτσει λίγο, η Χαρούλα τρομαγμένη έσκυψε να τον φροντίσει, όπως οι καλές νεράιδες. Ο Γιάννης δεν χάνει ευκαιρία βγάζει το δαχτυλίδι και το περνά στην αγαπημένη του. Τα δάκρυα χαράς και συγκίνησης έγιναν ένα με τους αιώνιους σταλακτίτες και η ευτυχία καθρεφτίστηκε σε όλο το μαγικό σκηνικό του σπηλαίου.

Ειναι η πρώτη φορά που μέσα στο σπήλαιο γίνεται κάτι αντίστοιχο.

Το ζευγάρι επέστρεψε ευτυχισμένο και στις αποσκευές του, μια στιγμή που θα μείνει για πάντα στην ζωή τους.

Στην επικοινωνία μας, Χαρούλα και Γιάννης δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν θερμά, την διοίκηση, τον διευθυντή, το προσωπικό και ιδιαίτερα την ξεναγό του σπηλαίου κ. Αθανασία Γκλαβά.

 

kalavrytanews.com

 

 

περισσότερα
Back to top button