ΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριο

Σημαντικές πληροφορίες για την είσοδο στο River Party

5432543

Ετοιμάζεστε για το 38ο River Party; Μην ξεχάσετε τα παρακάτω:

1) Για την είσοδο σας στο χώρο του φεστιβάλ θα πρέπει πρώτα να έχετε καταχωρήσει τα προσωπικά σας στοιχεία και να έχετε επιλέξει αν θέλετε ή όχι να κατασκηνώσετε στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.viva.gr/tick…/festival/registration-river-party/

Η καταχώρηση των στοιχείων είναι απαραίτητη πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να επιβεβαιώσετε ότι όλα είναι εντάξει με το εισιτήριο σας και δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα στην είσοδο σας.

2) Θα πρέπει εκτός από την εκτυπωμένη καταχώρηση των στοιχείων σας να έχετε μαζί σας το εισιτήριο εισόδου σας και την ταυτότητα σας (για την ταυτοποίηση των στοιχείων που έχετε καταχωρήσει).

3) Μην έρθετε στο χώρο με περσινά εισιτήρια ή περσινές καταχωρήσεις! Δεν ισχύουν και δεν θα σας επιτραπεί η είσοδος με αυτά. Τα περσινά εισιτήρια που δικαιούνταν μεταφορά για φέτος έχουν αντικατασταθεί εδώ και μήνες και οι κάτοχοι τους έχουν παραλάβει φετινά εισιτήρια που πρέπει να ακολουθήσουν τις παραπάνω διαδικασίες.
Τα εισιτήρια εισόδου δεν πειράζει να γράφουν άλλο όνομα επάνω, αυτό που πρέπει απαραίτητα να γράφει το όνομα σας και να έχει τα σωστά στοιχεία σας είναι η καταχώρηση στοιχείων που κάνατε στο παραπάνω link.

Αν έχετε βάλει λάθος στοιχεία (π.χ. αγοράσατε μαζικά εισιτήρια και τα καταχωρήσατε όλα σε ένα όνομα και όχι στα προσωπικά στοιχεία του καθενός) στείλτε μας ένα email στο [email protected] από το email που χρησιμοποιήσατε στην καταχώρηση ζητώντας μας την διαγραφή τους ώστε να μπείτε εκ νέου στο σύστημα και να τα ξανά καταχωρήσετε σωστά.

Συνοψίζοντας:

– Πρέπει να έχετε κάνει καταχώρηση του εισιτηρίου σας εδώ https://www.viva.gr/tick…/festival/registration-river-party/ πριν ξεκινήσετε για το φεστιβάλ!

– Πρέπει να έχετε μαζί σας εκτυπωμένη την καταχώρηση, το εισιτήριο εισόδου σας και την ταυτότητα σας!

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε στο 38ο River Party γιατί there is ‪#‎nopartylikeriverparty‬ !!!

 

 

 

Στη φωτογραφία οι εργαζόμενοι στο River Party που είναι ήδη στις θέσεις τους.

 

 

περισσότερα
Back to top button