ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Τένις: Δύο μεγάλα events από το “Κέλετρον”

tenis open 2016_by zanty

Μεγάλη κινητικότητα στον Ο.Α.Καστοριάς ΚΕΛΕΤΡΟΝ αφού σε μικρό χρονικό διάστημα, στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του ομίλου, θα φιλοξενηθούν μεγάλα events.

Αρχή με το “Καστοριά Τένις Cup Open” στις 26 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου ,τουρνουά όπου αναμένεται ξανά ρεκόρ συμμετοχών.
Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν την τρίτη 23 Αυγούστου 2016
Το δεύτερο γεγονός είναι και το πιο δύσκολο μιας και πρώτη φορά διοργανώνεται κάτι παρόμοιο στην περιοχή .
Μετά από πολλές επαφές με το διευθύνοντα σύμβουλο και ιδρυτή του My tennis time Γεώργιο Παπαζαφειρόπουλο (πτυχιούχο Nομικής και Παντείου) αποφασίστηκε η από κοινού διοργάνωση “Τριήμερου Καμπ Ενηλίκων” στην Καστοριά.
Το πρόγραμμα του τριημέρου είναι πλούσιο (βιντεοσκοπήσεις, βιντεοαναλύσεις, τεχνικές αναλύσεις, μετρήσεις ταχύτητας κτυπημάτων κ.ά.) και στόχος είναι να υπάρξει μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων
Για το σκοπό αυτό προκρίθηκε η επιλογή του TED AGGELINOS tedangelinos.gr
επαγγελματία παίκτη παγκόσμιας κλάσης που έχει φτάσει μέχρι το Νο 250 στον κόσμο και συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν μαζί του και να δεχθούν τις συμβουλές του για τη βελτίωση της απόδοσής τους.
Το ΚΕΛΕΤΡΟΝ ως όμιλος αγωνίζεται στην Α’ Εθνική κατηγορία και στις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας (9η θέση το 2015), προάγει όχι μόνο τον αγωνιστικό αθλητισμό αλλά και τον ψυχαγωγικό αθλητισμό με δύο εξειδικευμένους καθηγητές φυσικής αγωγής.
Σας περιμένουμε

tenis

 

 

περισσότερα
Back to top button