Ελλάδα

Facebook: 4 ρυθμίσεις για «ευχάριστη» περιήγηση, που ίσως δεν γνωρίζετε (εικονες)

facebooΜερικές «συμβουλές» για ρυθμίσεις που τυχόν να μην γνωρίζατε πως διαθέτει το Facebook οι οποίες θα σας επιτρέψουν να κάνετε πιο… «ευχάριστη» την περιήγησή σας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, δίνει ο Independent.

1. Χωρίστε τους φίλους σας σε κατηγορίες

Στο sidebar, την αριστερή στήλη στο timeline σας όπου βρίσκονται όλες οι λειτουργίες, υπάρχει μια επιλογή όπου μπορείτε να χωρίσετε τους φίλους σας σε «στενούς φίλους» και σε «οικογένεια». Πατάτε το «περισσότερα» και συνεχίζετε.

2. Ελέγξτε τα «tags»

Εάν δεν θέλετε να εμφανίζετε η οποιαδήποτε φωτογραφία στο χρονολόγιό σας, τότε θα πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις και στην κατηγορία «χρονολόγιο και ετικές». Εκεί θα πρέπει να επιλέξετε να αναθεωρείτε οι ίδιοι τις δημοσιεύσεις φίλων στο χρονολόγιό σας.

Επίσης, όταν κάποιος σας κάνει “tag”, μπορείτε να βλέπετε πρώτα τη φωτογραφία ή τη δημοσίευση και αναλόγως να… αποφασίζετε αν θα επιτρέψετε το tag ή όχι.

3. Πάρτε πίσω το like που κάνατε κατά λάθος

Βλέπετε το βελάκι-τριγωνάκι στα δεξιά;

Πατήστε το και μετά πατήστε το «Αρχείο Δραστηριοτήτων». Βρείτε το like που κάνατε και πάρτε το πίσω.

4. «Διπλωματικός χωρισμός»

Εάν βαρεθήκατε να βλέπετε τις αναρτήσεις κάποιου φίλου σας, τότε δεν χρειάζεται να τον κάνετε “unfriend”. Πάτε στο προφίλ του και πατάτε στο «ακολουθείτε» την επιλογή «να μην ακολουθώ τον χρήστη …».

koutipandoras.gr

περισσότερα
Back to top button