ΓούναΚαστοριά

Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση των δύο Συνδέσμων Γουνοποιών Καστοριάς (ρεπορτάζ – φωτο)

DSCF3517

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι  στο Κέντρο  Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, η συνεδρίαση των δυο Συνδέσμων Γουνοποιών.

Στην πρώτη μετά από ένα χρόνο συνάντηση, Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» και ΣΕΓ, συζήτησαν  μεταξύ άλλων και τις δράσεις τις οποίες μπορούν να διοργανώσουν από κοινού.

«Συζητήσαμε   θέματα δεοντολογίας. Την  σύνταξη  δηλαδή ενός κειμένου  στο οποίο θα αναφέρονται οι όροι που  θα πρέπει να τηρούμε από δω και πέρα όλοι οι φορείς,  ώστε να μην εμπλέκεται  ή παρεμποδίζει ο ένας το έργο του άλλου. Βέβαια, αυτό είναι στη λογική του τρόπου με τον  οποίο σκεφτόμαστε εμείς μέχρι σήμερα και αυτό, θα συνεχίσει να ισχύει.

Μιλήσαμε επίσης σχετικά με τις κοινές δράσεις οι οποίες μπορούν να πραγματοποιηθούν με αφορμή και το 1ο  Fur Festival που προγραμματίζει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς. Ο Σ.Ε.Γ  από την πλευρά του, ανέφερε  ότι  θα  έχουμε τη  συμπαράστασή των μελών του  σε οτιδήποτε μπορούν να  βοηθήσουν, ώστε να γίνει   μια επιτυχημένη  δράση για το καλό της Καστοριάς, για το καλό της γουνοποιίας», σημείωσε ο Πρόεδρος του  Συνδέσμου  Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», Γιάννης Κορεντσίδης.

«Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να υπάρχει ομαδικότητα, αυτό πρέπει να κυνηγάμε. Και οι  δύο  Σύνδεσμοι θέλουν το καλό της  γούνας και του τόπου μας. Κανένας δεν θέλει το κακό αυτού του τόπου και  σε  όποιους τομείς μπορούμε να πατήσουμε μαζί,  προς αυτούς και θα εργαστούμε», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΕΓ Ντίνος Σαλαγιάννης.

Τα δυο διοικητικά συμβούλια αποφάσισαν ακόμη να γίνονται αυτές οι συναντήσεις ανά τακτά  χρονικά διαστήματα, με απώτερο  στόχο την κοινή τους πορεία.

Ε.Ψ.

DSCF3509

 

fonikastorias.gr

περισσότερα
Back to top button