ΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριο

Σημαντική ενημέρωση από το River Party

 

RiverParty

Προσοχή! Τα περσινά εισιτήρια δεν ισχύουν αυτούσια για την είσοδο σας στο φετινό φεστιβάλ. Το ίδιο συμβαίνει και με τις περσινές δηλώσεις στοιχείων – κατασκήνωσης. Όσοι είχαν δηλώσει πέρσι ότι δεν μπορούσαν να παρευρεθούν στο περσινό φεστιβάλ τους έχουν σταλεί εδώ και αρκετούς μήνες τα φετινά εισιτήρια τους τα οποία ισχύουν για την είσοδο στο 38ο River Party.

Με αυτά και μόνο τα εισιτήρια και αφού έχετε καταχωρήσει τα στοιχεία σας εκ νέου στο link: https://www.viva.gr  θα μπορέσετε να μπείτε στο χώρο του φεστιβάλ.

Αν είχατε δηλώσει ότι επιθυμούσατε την αλλαγή των εισιτηρίων σας και δεν τα έχετε παραλάβει στείλτε μας ένα email στο [email protected] μέχρι τις 27/7/16 με μια φωτογραφία των περσινών σας εισιτηρίων και τον τρόπο που έγινε η δήλωση σας (email, επίσημες φόρμες εισιτηρίων, κοκ) για να το ερευνήσουμε.

 

Καταχώρηση στοιχείων

Η καταχώρηση στοιχείων σας δίνει την δυνατότητα επιλογής της ζώνης κατασκήνωσης που επιθυμείτε, της δήλωσης ότι δεν θέλετε δική σας σκηνή και ότι θα φιλοξενηθείτε σε σκηνή φίλου σας ή το ότι δεν θέλετε να κατασκηνώσετε καθόλου στο χώρο του φεστιβάλ.

Οι θέσεις κατασκήνωσης είναι περιορισμένες, για αυτό βιαστείτε για να επιλέξετε αυτή που σας αρέσει περισσότερο!

XABAH για αυτούς που θέλουν να είναι στην πιο κοσμοπολίτικη “παραλία” του φεστιβάλ,

το ΙΝΔΙΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ για όσους θέλουν να είναι μέσα στην δράση και όσο πιο κοντά στις μουσικές σκηνές γίνεται,

η ΖΟΥΓΚΛΑ για τους πιο εναλλακτικούς

και ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ για τους πιο απομονωμένους τύπους!

 

 

 

περισσότερα
Back to top button