ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνη

Ο πρώτος παίκτης του μάνατζερ Ουσταμπασίδη που έκλεισε σε ομάδα Γ΄Εθνικής

bravaldjafka

Από τους αρκετούς δοκιμαζόμενους που πέρασαν από το μικροσκόπιο του Αλέξη Αλεξίου στον Εορδαϊκό, εκείνος που ξεχώρισε και υπογράφει είναι ο Μπράβαλντ Τζάφκα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «ARENA PRESS».
Ο 22χρονος Αλβανός στόπερ, με θητεία σε Καστοριά, Πογκραντέτσι, Μαμουράσι και Σκεντέρμπεου Γκόρτσα (τον πρότεινε ο πρώην πρόεδρος των «γουναράδων», Παναγιώτης Ουσταμπασίδης) είναι ο παίκτης που ξεχώρισε στα δοκιμαστικά των «λιγνιτωρύχων» και αναμένεται να αποκτηθεί άμεσα.

Βέβαια, πλην του Τζάφκα η ομάδα της Πτολεμαϊδας ενδέχεται να αποκτήσει και άλλους μέσω των τεστ αξιολόγησης (ίσως κάποιο Βούλγαρο ή και άλλο Αλβανό), ενώ νέες προσθήκες για το ρόστερ λογίζονται οι Θεοδουλίδης, Στόικος, Μπαλίτσας και Μυροφορίδης.

Σε καλό δρόμο παραμένουν τα θέματα των Τακίδη και Τραυλού για την ομάδα του Αλέξη Αλεξίου, που αναζητά έμπειρους παίκτες για τον κεντρικό άξονα (κυρίως αμυντικό μέσο, επιτελικό χαφ και σέντερ φορ). Στον αντίποδα, πολύ κοντά στην έξοδο δείχνει ο Κλάζογλου, ενώ όλα ανοιχτά είναι με τον Σαββίδη.
Επιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

 

arenafm.gr

 

περισσότερα
Back to top button