ΑθλητικάΕλλάδαΚαστοριά

Έκπληξη στον ΠΑΟΚ με Μάρκο Βελλίδη – Δε δηλώθηκε στη λίστα της UEFA!

vellidis

‘Εγινε γνωστή η λίστα με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που δηλώθηκαν για να είναι διαθέσιμοι, στις αναμετρήσεις του Δικέφαλου με τον Άγιαξ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Εκτός επιλογών του Βλάνταν Ίβιτς, έμειναν ο Φακούντο Περέιρα, ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, ο Δημήτρης Γιαννούλης και ο Μάρκος Βελλίδης, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να επιλέγει 24 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά οι 24 ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που βρίσκονται στην λίστα, η οποία δόθηκε στην UEFA είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Μελίσσας, Λέο Μάτος, Στέλιος Μαλεζάς, Μαρίν Λέοβατς, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, Γιώργος Τζαβέλλας, Αχιλλέας Πούγγουρας, Στέλιος Κίτσιου, Αλέξανδρος Τζιόλης, Χάρης Χαρίσης, Γκόικο Τσίμιροτ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Γκάρι Ροντρίγκες, Γιάννης Μυστακίδης, Εβγέν Σάχοφ, Δημήτρης Πέλκας, Τάσος Δημητριάδης, Χοσέ Κάνιας, Ζάιρο Ντα Σίλβα, Τζάλμα Κάμπος, Ευθύμης Κουλούρης και Στέφανος Αθανασιάδης.

 

Στην αποστολή του Δικεφάλου για τον αγώνα με τον Άγιαξ δεν θα βρίκονται οι Μάρκος Βελλίδης και Φακούντο Περέιρα

Ο λόγος που δεν μπήκαν αποστολή οι δυο παίκτες είναι γιατί ο Βελλίδης υπολογίζεται ως τρίτος τερματοφύλακας και με τους Μπρκιτς, Γλύκο να έχουν δείξει καλύτερο πρόσωπο μέχρι στιγμής στην προετοιμασία.

Ο Φακούντο Περέιρα εκτός από το πρώτο φιλικό ακόμα δεν έχει δείξει αυτά που περίμενε η τεχνική ηγεσία και για αυτό τον λόγο κόπηκε.

Να τονίσουμε πως οι δυο παίκτες υπολογίζονται κανονικά από τον Βλάνταν Ίβιτς για την σεζόν που μας έρχεται και δεν τίθεται θέμα αποχώρησης.

 

 

 paokvoice.com

 

 

περισσότερα
Back to top button