ΓούναΚαστοριά

Σειρά σημαντικών συναντήσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας στην Αθήνα

omospondiagouna

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας  εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρος κ. Κοσμίδη Δημήτριο, τον Αντιπρόεδρο κ. Γκιάτα  Φαίδωνα, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γουνοποιών Σιατίστης κ. Παππά Σωτήριο, και τους Επιστημονικούς Συνεργάτες της κ.κ.  Ρίζο Νικόλαο και Βανίδη Χάρη,  πραγματοποίησε μια σειρά επαφών στην Αθήνα κατά το χρονικό διάστημα 18-19 Ιουλίου 2016 και συγκεκριμένα:

1) Συνάντηση στο Υπουργείο Ανάπτυξης 18-7-16 με τον Υπουργό κ. Σταθάκη Γεώργιο, όπου κατατέθηκαν οι προτάσεις του κλάδου α) για την Βιοτεχνική περιοχή της Γούνας, β) για τον αθέμιτο ανταγωνισμό που εφαρμόζει η Κίνα στο Διεθνές Εμπόριο και τις επιπτώσεις στον κλάδο της Ελληνικής Γουνοποιίας και γ) κατατέθηκε ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανασυγκρότησης του κλάδου της γούνας. Στην συνάντηση παρευρέθηκε και η Βουλευτής του Ν. Καστοριάς κα Τελιγιορίδου Ολυμπία.

2) Συνάντηση την επόμενη ημέρα (19-7-2016) στα Γραφεία Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ Α.Ε.) με τον Πρόεδρο της Εταιρείας κ. Τερζάκη Γεώργιο, για την παραχώρηση του ακινήτου του Κέντρου Ελληνικής Γούνας (ΚΕΓ) στην Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας. Στην συνάντηση παρευρέθηκε και η Βουλευτής του Ν. Καστοριάς κα Τελιγιορίδου Ολυμπία.

3) Συνάντηση την ίδια ημέρα (19-7-16) στα γραφεία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡEΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε (Enterprise Greece) με τον Δ/ντη Εξαγωγικών Επιχειρηματικών Αποστολών κ. Αγγελάκη Μένο και τον Δ/ντα Σύμβουλο κ. Δότση Βελισσάριο. Υποβλήθηκαν οι προτάσεις του κλάδου για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και την ενίσχυση της εξωστρέφειας του κλάδου.

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας θέλει να ευχαριστήσει την Βουλευτή του Ν. Καστοριάς κα Τελιγιορίδου Ολυμπία, η οποία είναι πάντοτε αρωγός στις δράσεις της Ομοσπονδίας  και παρούσα σε όλες τις συναντήσεις με τα Υπουργεία.

 

 

περισσότερα
Back to top button