ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η καλοκαιρινή εκδήλωση του ΚΔΑΠ Καστοριάς (φωτο)

IMG_2197

Με τη λήξη του προγράμματος για την χρονιά που μας πέρασε, και με τις εγγραφές για τη νέα χρονιά να έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και λίγες μόλις ημέρες το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Καστοριάς , σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς , διοργάνωσαν μία μοναδική καλοκαιρινή εκδήλωση στον χώρο του Προφήτη Ηλία την Τετάρτη ( 13/7 ) το απόγευμα για όλα τα παιδιά γεμίζοντας το βουνό της πόλης με παιδικά χαμόγελα και ζωντάνια.

Στο Κ.Δ.Α.Π. λειτουργούν τμήματα μουσικοκινητικής αγωγής και μουσικών παιχνιδιών καθώς επίσης εικαστικών κατασκευών, ζωγραφικής, κίνησης και χορού και ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Κύριο μέλημα των παιδαγωγών του Κ.Δ.Α.Π. Καστοριάς αποτελεί η ασφαλής απασχόληση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον τους ,αναδεικνύοντας την δημιουργικότητά τους, βελτιώνοντας τις εκφραστικές τους δυνατότητες και προπαντός ψυχαγωγόντας τα. Τέλος στόχος του Κ.Δ.Α.Π. είναι όλα τα παιδιά να επικοινωνούν μεταξύ τους σε κλίμα ελευθερίας και ασφάλειας, χωρίς ανταγωνισμούς και σκοπιμότητες, με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα και προσωπικότητα του κάθε παιδιού.
Η γιορτή που πραγματοποιήθηκε στον Προφήτη Ηλία Καστοριάς ήταν η ετήσια γιορτή κλεισίματος της περιόδου που μας πέρασε του Κ.Δ.Α.Π. Καστοριάς και περιλάμβανε παρουσίαση χορογραφιών, αλλά και παιχνίδια εξωτερικού χώρου, όπου όλα τα παιδιά με την καθοδήγηση των επιμορφωτών του Κέντρου έπαιξαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Σε όλους τους μικρούς φίλους που παρευρέθηκαν , υπήρξαν ευχάριστες εκπλήξεις, ενώ τέλος προσφέρθηκαν αναψυκτικά σε όλους τους συμμετέχοντες.

orizontespress.gr

13669488_323781627953428_4545233330557451475_o

περισσότερα
Back to top button