ΑθλητικάΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες στον ΠΑΣ Λεύκης – Για πρώτη φορά γυναίκα στο ΔΣ

005

Ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΣ Λεύκης, όπου εκτός από την συνέχιση της ίδιας διοίκησης στο τιμόνι, υπάρχει, για πρώτη φορά, μια γυναικεία παρουσία στο 7μελές ΔΣ του συλλόγου μας.

Πιο συγκεκριμένα, οι επαναλαμβανόμενες, λόγω μη απαρτίας, Γενικές Συνελεύσεις, αφού ενέκριναν τον οικονομικό απολογισμό της προηγούμενης διετίας, προχώρησαν στις καθιερωμένες εκλογές στην βάση ενός κοινού ψηφοδελτίου για όλους τους υποψηφίους. Την αμέσως επόμενη ημέρα , οι 7 πλειονοψηφήσαντες προχώρησαν στο 1ο ΔΣ με σκοπό να συγκροτηθούν σε σώμα για την περίοδο 2016-2018.

Το αποτέλεσμα της πρώτης συνεδρίασης, αν και δεν άλλαξε σημαντικά την σύνθεση του ΔΣ, επέφερε μια μοναδική στην ιστορία του συλλόγου μας τροποποίηση: για πρώτη φορά υπάρχει θηλυκή παρουσία στο ΔΣ του ΠΑΣ Λεύκης, καταρρίπτοντας έτσι ένα άβατο και μύθο ταυτόχρονα για την συμμετοχή γυναικών στα δρώμενα του συλλόγου, και κατ’ επέκταση του χωριού μας. Πρόκειται για την Στεφανία Γιαννέλα, η οποία παλαιότερα ήταν μέλος τόσο του χορευτικού συγκροτήματος Ελληνικών Λαϊκών χορών, όσο και επικεφαλής του τμήματος λαογραφίας και τοπικής ιστορίας του ΠΑΣ Λεύκης.

Αναλυτικότερα, η σύνθεση του νέου ΔΣ έχει ως εξής:

Μπινιάκος Μιχαήλ (Πρόεδρος),

Αναστασιάδης Νικόλαος (Αντιπρόεδρος),

Ματκάρης Συμεών (Γραμματέας),

Σίσκος Αντώνιος (Ταμίας),

Λυσίτσης Αντώνιος (Μέλος),

Γιαννέλα Στεφανία (Μέλος)pasleukis

και Τράικος Χρυσόστομος (Μέλος).

Υγεία, δύναμη και επιτυχίες στο νέο ΔΣ για το καλό του ΠΑΣ Λεύκης και το χωριό μας!

 

 

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button