Ελλάδα

Κάλεσε σε βοήθεια, την έψαχναν ΕΛΑΣ & ΕΜΑΚ και εκείνη λιαζόταν σε πισίνα

pisina-e1468155055675-645x250Αφού αναστάτωσε για 24 ώρες τις αρχές, και έκανε Αστυνομία και ΕΜΑΚ να την ψάχνουν στην κυριολεξία στα τυφλά, μετά την απεγνωσμένη έκκληση για βοήθεια που απηύθυνε μέσω του διεθνούς αριθμού 112, η 18χρονη Ισραηλινή εντοπίστηκε σώα, αβλαβής και … λουόμενη σε γνωστό πάρκο αναψυχής με πισίνες στο Δήμο Χερσονήσου.

Ο λόγος για την άγνωστη μέχρι και πριν από λίγη ώρα γυναίκα, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου, κάλεσε τον διεθνή αριθμό 112 με το κινητό της τηλέφωνο, ζητώντας σε σπαστά αγγλικά βοήθεια από τις αρχές.

Όπως ήταν αναμενόμενο αστυνομικοί και άνδρες της ΕΜΑΚ άρχισαν μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της γυναίκας που … κινδύνευε, η οποία συνεχίστηκε και σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.

Το στίγμα από το τηλεφώνημα της γυναίκας – μυστήριο μαρτυρούσε ότι η κλήση για βοήθεια είχε γίνει κάπου μεταξύ Σταλίδας και Μοχού. Και στις περιοχές αυτές είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες των αρχών.

Εν τέλει όπως προέκυψε επρόκειτο για μία 18χρονη νεαρή από το Ισραήλ η οποία κατά τη διάρκεια πεζοπορίας πιθανότατα με την παρέα της, φαίνεται πως έχασε τον προσανατολισμό της σε κάποιο αγροτικό δρόμο και πανικόβλητη κάλεσε τον διεθνή αριθμό για βοήθεια.

Στη συνέχεια όμως, η παρέα φαίνεται πως βρήκε τον δρόμο της επιστροφής, ωστόσο φαίνεται πως δεν θεώρησαν απαραίτητο να ενημερώσουν τις αρχές ότι είναι όλοι καλά για να σταματήσει η μάταιη αναζήτηση!

Εν τέλει εντοπίστηκε σώα να απολαμβάνει τις διακοπές της σε θεματικό πάρκο αναψυχής και όπως ήταν αναμενόμενο οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις για την ταλαιπωρία στην οποία υπέβαλε τις τοπικές αρχές.

 

Πηγή: www.cretapost.gr

περισσότερα
Back to top button