ΑθλητικάΚαστοριά

Στην Καστοριά το “στρατηγείο” των Εθνικών ομάδων

kopilasia

Στη λίμνη της Καστοριάς μεταφέρεται το στρατηγείο των Εθνικών ομάδων για την υπόλοιπη αγωνιστική σεζόν. Ήδη έχουν μετακομίσει τα δυο Ολυμπιακά πληρώματα και θα παραμείνουν για προετοιμασία μέχρι την αναχώρησή τους για το Ρίο όπως επίσης και οι αθλητές που αναμένεται να στελεχώσουν τα πληρώματα που θα αγωνιστούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μη ολυμπιακών αγωνισμάτων , κάτω των 23 και εφήβων που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ  από 21-29 Αυγούστου.

Ποιο συγκεκριμένα στο κοινόβιο μετέχουν οι:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ

Κ. Νικολαΐδου-Σ.Ασουμανάκη (διπλό σκιφ)

Γ.Χρήστου-Γ.Τζιάλλας-Ι.Τσίλης-Δ.Αγγελόπουλος (τετράκωπος άνευ)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Γ. Πέτρου, Γ.Μαρόκος, Κ.Αθανασιάδης (ΙΟΘ), Σ.Ντούσκος (ΝΟΙ), Γ.Κόνσολας,Λ.Κόνσολας (ΝΑΟΣ), Θ.Καραμήτρος, Ν.Κακούρης (ΝΟΚατ), Γ. Παπασακελλαρίου (ΟΕΑ ΝΑΒ), Π.Κωνσταντάς (ΝΟΘ), Π.Μαγδανής (ΝΟΛ), Γ. Δημάκου (ΝΑΣ), Χ.Στέργιακας (ΝΟΜαυρ.)

Οι παραπάνω αθλητές , μαζί με άλλους που θα προστεθούν στις 17/6 θα παραμείνουν μέχρι τις δοκιμασίες της 1ηςΙουλίου και στη συνέχεια ως την αναχώρησή για το Παγκόσμιο του Ρότερντάμ.

Στην Καστοριά βρίσκεται και το προπονητικό τιμ της ΕΚΟΦΝΣ με επικεφαλής τον Τζιάνι Ποστιλιόνε και τους ομοσπονδιακούς Τόλη Παλαιοπάνο, Σάκη Αθανασιάδη, Χρόνη Βλασταρίδη, Κώστα Κοντομανώλη και Κώστα Δούφλια

 

kopilasia.gr

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button