Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Μπάμπης Καραταγλίδης : 1700 τμ για όλα τα Επιμελητήρια της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης – Τι μπορούν να κάνουν οι επιχειρηματίες της Καστοριάς

P1170487

Το Επιμελητήριο Καστοριάς ενημερώνει τις επιχειρήσεις-μέλη του ότι θα διαθέτει χώρο 12 τ.μ. στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου. Καλούνται οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για προβολή των προϊόντων τους, να προσκομίσουν στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς προωθητικό υλικό ( φυλλάδια, αφίσες κ.τ.λ. ) για την  οργάνωση της παρουσίας του Επιμελητηρίου Καστοριάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μόνη υποχρέωση των επιχειρήσεων είναι να είναι ταμειακά ενήμεροι στο Επιμελητήριο Καστοριάς για το έτος 2016.

Για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν μεμονωμένα, θα υφίσταται επιδότηση συμμετοχής στην έκθεση με τη δωρεάν διάθεση του ίχνους εδάφους (τ.μ.) με μόνη υποχρέωση-επιβάρυνση του κόστους ενοικίασης του εξοπλισμού  που ανέρχεται στα 17,00 ευρώ ανά τ.μ. πλέον Φ.Π.Α. Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής μέχρι 18 Ιουλίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή, οι επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς.

Τηλ.επικ.2467028981.

 

https://www.youtube.com/watch?v=1NKh5HO3T6s

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button