Καστοριά

“Έχει γίνει συνήθειο σε αυτή την πόλη να κρίνουμε αυστηρά όσους προσπαθούν να προσφέρουν έργο” (του Δημήτρη Μητσόπουλου)

kapakia-amaxidio660Βλέπω τις τελευταίες μέρες αρνητικά σχόλια για τα αμαξίδια που προμηθεύτηκε ο Σύλλογος Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Καστοριάς με τα πλαστικά καπάκια που συγκεντρώθηκαν με τη βοήθεια πολιτών.

Σχόλια που αναφέρουν απάτη και μεγάλο όγκο και χρόνο δουλειά που μπορούσε να αποφευχθεί αν μαζεύαν τα χρήματα απευθείας από τους πολίτες και αναρωτιέμαι, εσείς που προτείνετε να μαζευτούν τα χρήματα από τους πολίτες γιατί δεν κάνετε μια κίνηση να μαζευτούν τα χρήματα από τους πολίτες;

Έχει γίνει συνήθειο σε αυτή την πόλη να κρίνουμε αυστηρά όσους προσπαθούν να προσφέρουν έργο και το κάνουν αυτό όσοι δεν προσφέρουν έργο.

Εχω σκεφτεί πολλές φορές γιατί γίνεται αυτό και το μόνο που κατέληξα είναι για να κρύψουν την δική τους ανικανότητα να προσφέρουν οτιδήποτε.  Είναι πολύ πιο εύκολο να κρίνουμε αυτούς που έχουν μια δραστηριότητα παρά να σηκωθούμε από τον καναπέ και να αναλάβουμε δράση. Αν δεν θέλετε να κάνετε κάτι μην το κάνετε, σταματήστε όμως να πυροβολείτε αυτούς που θέλουν να προσφέρουν μπας και κάνουμε κάτι καλό κάποια στιγμή σε αυτή τη ριμάδα την πόλη…

του Δημήτρη Μητσόπουλου    twitter : @tzertzis

 

 

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button